Cel la 270 lei?
Nope, l-am luat la 120Not bad, zic eu. Chit ca editiile US sunt mult mai interesante.
//Mersi
///Acum sa mai prind un steelbook la pret bun si cine stie, poate pe viitor reusesc sa fac rost si de cele din US.
Nu, nu e lipita, e doar o foaie, dar e bagata pe sub folia "originala"... Adica dai jos folia si practic ai desigilat jocul (si atunci poti scoate si foaia). A fost putin indoit intr-un colt si parca nici slipcoverul de plastic nu prea e impecabil, ceea ce ma duce cu gandul ca a fost cumva resigilat (initial am crezut ca si jocul a fost desfacut, dar au fost in regula sigiliile si totul era sealed in interior).![]()
Jonah Lomu Rugby . Cel mai bun joc de rugby pentru ps vita , rugby 15 e o mare porcarie , sa nu il luati zici cA SUNT NISTE PURICI PE ECRAN, asa de mici sunt jucatorii....
225 lei jocul
si un card de 64 de gb de pe amazon.co.uk,venit tocmai din japonica. ( 380 de lei , in conditiile in care cei din maritimo constanta.... .ro imi cereau 580 de lei )
hai ca mi-a starnit curiozitatea si daca ma sperie mai tare ca bug-urile din unity inseamna ca e bun.
Bookmarks