Multumirile de rigoare pentru Altex ... azi trebuia sa apara Demo-ulIn schimb nu am prins pretul de 199, ci 259. Oricum eu zic ca va merita pentru aceasta colectie memorabila
cumparate de pe olx cu 60 RON (amandoua), totul multumita lui Vid care a facilitat achizitia si transportul. How do I give this man a positive rating?
Finally
MG/Altex.ro - 200RON
Multumiri lui kinezu pentru pont la confirmarea precomenzii.
P.S. Stickerul se poate dezlipi, daca sunt oameni ca mine pe care ii enerveaza stickerele de genul.
Si care este pontul? Eu inca n-am primit mail-ul de confirmare. Am precomanda tot la 200.
Ai nimerit o persoana normala la cap, altii cer 200 lei pe promo copy. Sa te bucuri de el!
După lupte seculare am pus mâna pe această ediție superbă. Am încercat să fac un unboxing, nu am reușit din păcateConsola asta merită un unboxing ca la carte așa ca va las unul făcut de altcineva. După ediția aniversară mi se pare cea mai frumoasa consola PS4.
Altex - 1899, înlocuire consolă veche, plătit doar diferența.
Damn man! Cum ai reusit sa faci combinatia cu inlocuirea?Trebuie sa te vizitez, ca si mie imi place foarte mult cum le-a iesit editia asta.
Plus ca au spelling error pe ele consolele MGS
Au scris "molybdeum" in loc de "molybdenum", eroare care nu se gaseste pe bionic arm de la editia de colectie
IMAGINE
Bookmarks