Back to Los Santos.
De ce nu are farmec ? Threadul se cheama " ce ne-am cumparat azi " si nu " de unde si la ce pret ne-am cumparat azi " , nu ?
Daca vanezi ponturi urmareste " jocuri cu preturi bune " nu threadul asta .
Sorry de off .
Dacă se dorește neapărat în unele cazuri să se afle pretul și locația de unde a fost cumpărat un produs (în cazul în care nu a fost postat de către cumpărător), se poate folosi cu multa încredere pm-ul, nu-i nevoie să întrebe aici și se facă spam ca de obicei: de unde? cât, cum? postează ca așa trebuie, etc!
If you ask me, e opțional dacă dorești să spui sau nu de unde l-ai luat și cu cât, NU-I obligatoriu.
De acord cu tine, iry, ca nu este obligatoriu, nu o sa isi ia nimeni ban daca nu posteaza pret/link/etc.dar, avand in vedere ca majoritatea celor de aici cumpara console-related stuff des, cred ca este un gest bun sa posteze o sursa si un pret, pentru ca pana la urma, cu totii vrem sa luam mai ieftin, nu? sau de la un magazin despre care nu stiam ca are produsul respectiv...de asta suntem o comunitate - sa ne ajutam intre noi, in mare, cu informatii.
Da si pentru asta sunt destul de multe alte threaduri : Jocuri cu preturi bune , Console si accesorii cu preturi bune , ... cum a spus si Iry daca ai o intrebare poti da un PM ( cum multi fac ) deci tocmai atentionarile si intrebarile astea nu isi au locul aici .
Asta e culmea....cumpar de pe olx farcry primal cu 120 lei, il postez in aria de jocuri cu preturi bune?? inainte sau dupa ce il cumpar?
S-a mai tot spus pe aici ca ar fi dragut sa spunem sursa si suma, mari secretomani sunteti...daca DUPA ce le-ati cumparat voi tot tineti la secret sursa si suma... ce v-ar face sa postati la "jocuri cu preturi bune"
intradevar nu e obligatoriu sa dati sursa si suma, e de gest pt comunitate
cheers
Far Cry Primal, la lansare de la MG, fara bonusuri precomanda, dar ziceau ca o sa fie livrate separat.
Division Steelbook din MG, 25 lei. Eu am gasit la Mega Mall, nu stiu in ce alte magazine mai sunt.
Evident ca poti sa afisezi de unde ai luat dar nu ii poti obliga pe altii sa specifice , de asta-i frumoasa democratia .
S-a discutat si-n dunga subiectul asta si care vrea posteaza care nu , nu . Asta nu-i da dreptul fiecaruia sa il apostofeze pe ala de nu a postat de unde si cu cat a luat ca probabil unii vor renunta sa posteze aici ( ar fi foarte usor ) si atunci isi pierde din consistenta acest thread .
Ca sa nu fiu off...de tot .
P.S. Inca o data multumiri lui Alex pt ajutor![]()
Ma bucur ca a ajuns intactSa imi zici cum se prezinta la interior, ca eu nu am apucat sa il desigilez pe al meu
![]()
Bookmarks