Din UK stiam si eu, ca le-am vazut cand am fost acolo. Dar nu cred ca a fost el azi in UK sa isi ia o revista. Ma refeream prin ce metoda, prin intermediul cui, ca eram si eu interesat de reviste de PS3.
Din UK stiam si eu, ca le-am vazut cand am fost acolo. Dar nu cred ca a fost el azi in UK sa isi ia o revista. Ma refeream prin ce metoda, prin intermediul cui, ca eram si eu interesat de reviste de PS3.
Mersi,Uziwood,are diagonala de 56 cm(22 de inch,cred) si a costat cam cat costa un lcd de genul asta acum...nu prea imi place sa dau numere,sincer sa fiu.Daca vrei iti dau mai multe detalii in private,cheafynelu
Cheers...
Frumos lcd-ul, sa-l stapanesti sanatos. Mi se pare mie sau are o tenta de rosu pe margini? Sau asa e toata fata?
Da,asa e,e un rosu care da inspre visiniu pe marginile sale,nu foarte usor sesizabil,sincer sa fiu,nici eu nu am observat decat dupa ce l-am cumparat si l-am montat![]()
Recent achizitionat:
Samsung LE-40m86 .. full hd 40" ... *poza este luata de pe net nu am avut cum sa fac poza acasa*
Recomand lcd-ul contrast ff misto .. am stat 1 luna prin magazine sa ma uit la diferite modele ... eram ferm convins sa-mi iau o plasma dar dupa ce l-am vazut no turning back.
Pt filme, xbox 360, ps3 .. e suuper taresi ca monitor merge
eu lucrez in 3DStudioMax in el din cand in cand.
L-am gasit si la un pret foarte bun.
Daca e cineva interesat de modelul asta va pot da informatii ca de la user la user pe pm![]()
Pe mine m-ar interesa un pret la elPoti sa il scrii si aici ca nu e nicio problema
. Multumesc.
aa ok 33mil am dat eu la metro ... dupa care m-am intors 2 sapt mai tarziu si l-au facut 30mil (la metro)
m-am intors sa mai iau unu pt cineva ca i-a placut prea mult si i s-a parut un pret bun.. fatza de 54milioane (flanco) era cam arsura
edit: http://www.cel.ro/televizoare-lcd/te...ng-le-40m86-l/ (nu am cautat mult ci 2 secunde am gasit pretul asta, insa nu am facut o comparatie cu restu maganzinelor pe piata sa zic unde e mai convenabil)
Bookmarks