www.xtreamer.net
deabia a venit de cateva zile. inca e in teste![]()
Am eu varianta platinum dar cum ma seaca carcasele alea eram fericit cand am vazut unul in editie originala : "cumparat de o luna, ca nou!".
Am primit azi pachetul si observ ca jocul e dintr-un bundle spaniol si vine cu "authentic battle damage", parca e calcat de tractor... prostia mea, dar poate pana la urma nu strica putina diversitate, am sa ma multumesc cu platinum.
Unele mai noi,altele mai vechi
p.s. sper ca nu este vreo problema ca am postat ceva luat cu ziarul,nu?
...(update!): - New Xbox 360 Jasaper + HDMI 2M Cable:
Ce-mi place:
- era cazul să trec pe jasper respectiv hdmi (am două 360-uri din 2006 și...vroiam neapărat unul nou)
- old dashboard: doamne...�l ador! Așa de rău �mi pare că trebuie să-i fac update(n-am cuvinte!!!)
- dar sunt obligat!
- mirosul de new and fresh plastic (sniff, sniff)
- alte chestii minore
Ce nu-mi place:
- că trebuie să fac update la NXE
- că repede au sărit paznicii de la magazin că: de ce mă uit eu �n spatele aparatului și că să nu-l stric + etc (dacă am �ntrebări să �ntreb seful de raion - care evident că havar n-avea).
- că mi-a dat RRoD (definitiv) consola c�știgată la concursul de Halo 3 (memories- și-a făcut treaba exemplar, săraca) și că am luat BAN, ca un prost, pe primul 360 (premium) acum 2 ani+ și acuma �n loc să-mi iau un NTSC-J mi-am luat tot un PAL...(dar tot �mi iau un NTSC-J, nu mă las).
- alte chestii minore
Mi se pare ca o gasesti in magazin si la 700 ron.Nu mai stiu exact unde am vazut-o.
Mi-am mai cumparat un PS3.(mai am unul de 60gb, dar care nu este in totalitate al meu).Cu toate ca nu aveam timp sa ma joc pe ambele console , imi pare rau ca mi-am dat Xbox 360 Pro-ul.
Last week :
Iphone (ca si multe alte telefoane) sunt considerate (alaturi de PC/laptop) si alte device uri care pot rula jocuri - ca si platforme - iphone in special este mult mai apropiat ca platforma de jocuri decat alte device uri (gen Mp4 playere care ruleaza / emuleaza consolele 8 biti) - si hdd urile, sau controlerele pentru jocuri au legatura cu jocurile, monitoarele/televizoarele sau noua carcasa cu care poti merge la un LAN party -
Si va rog fara offtopic - doar poze - cu ce v-ati cumparat si are legatura cu subiectul gaming -
PS: probabil ca masina e doar un bonus - omu s-a bucurat ca si-a cumparat asa ceva, mai ales ca robert dinu este cunoscut ca o persoana care i-a ajutat pe multi sa-si cumpere jocurile pe care si le-au dorit (si nu numai).
PPS: ronann1 - chiar imi pare rau ca ti-a ajuns carcasa sparta la jocul de psx - cand am trimis'o eu era cat se poate de intreaga
Bookmarks