Emag. Defapt onlygames care vând pe emag. 310 lei. Încă mai e stock.
E steelbook edition. Peste tot era 400 (inclusiv amazon.de)
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Emag. Defapt onlygames care vând pe emag. 310 lei. Încă mai e stock.
E steelbook edition. Peste tot era 400 (inclusiv amazon.de)
Dualsense The Last of Us 2 - Altex 399
Armored Core VI - Collector's - Altex 559
Dualsense Monster Hunter Wilds - Lumea jocurilor - 699
Dintre cele 3 , doar Monster Hunter a ajuns aproape impecabil. Se pare că varianta pentru Japan are și sigilii mai trainice. La Fires of Rubicon a trebuit să arunc coperta. Dar în rest e foarte ok, iar la The Last of Us sunt mici crăpături dar e acceptabil. Mulțumesc
Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk
Parte din vina o are si sony. Acel, sa-i zicem "carton" din interior e facut cu economie maxima, are 4 colturi doar pe fata(sus), in partea de jos, cutia controllerului nu are sprijin pe colturi si orice atingere e damaging. Ar trebui sa ia lectii de la Xbox in privinta asta.
In alta ordine de idei, au aparut (colegii) pe olx, preturi intre 550 si 650.
Așa e. Partea de jos a cutiei zici că e coala A4. Cutia de la 20th Anniversary sau de la Spiderman edition era mai zdravănă. I-au luat economia de costuri la cartoane, sărăcie mare la Sony).
Da, am văzut că sunt samsarii pe ele. De ieri erau. Toți cu "garanție 2 ani la Altex")
Salut! Stiti cumva, Zavvi mai trimite in Romania? Alte alternative pentru filme si seriale Blu-Ray?
Husa de transport pt Nintendo Switch, hard & slim, recomand. La 20 ron (cu Multideals), face toti banii. Exterior dur, iar interiorul din pluș.
https://www.emag.ro/husa-de-transpor.../pd/DDHJRFMBM/
Achiziții facute din februarie până acum după aflarea zvonurilor că switch 2 va apărea anul acesta.
Jocurile fizice achiziționate de pe platforma eMag si din carrefour.
Switch OLED resigilate emag pret 1500 (fara probleme consola in stare perfectă ca si nouă, sunt ferm convins ca ce-i care au achiziționat consola prima dată au facut.o că sa utilizeze codul jocului mario din interior după care au dat retur)
Si din Nintendo shop: urban trial, SW force unleashed, no more heroes 1/2, broforce , Wolfenstein YB, dragon ball kakarot gold,ori, darksiders 2,avicii invector, resident evil revelation 2,MK11 ultimate si hot wheels unleashed.
Mi-am făcut un back catalog asa mare ca sa pot juca si pe switch 2.
Si am făcut comandă astăzi pe amazon de la dyng light care va fi important din SUA, deoarece nu poate fi achiziționat digital in Europa din cauza locatiei shopului nintendo in DE unde jocul este banat iar fizic nu l.am putu găsi nicăieri asa ca am comandat la o firma oficială care vinde prin amazon de, 360 ron sper să ajungă cum specifică ei la începutul lunii viitoare si sa nu imi i.au țeapa mai ales ca nu cred ,ca o sa ma ajute amazon de dacă nu îmi ajunge jocul.
Paște fericit tuturor ����������������� ��
^Felicitări, ai cele mai bune doua RPG-uri din istoria omenirii acolo, și cumpărate la pachet.![]()
Controller Xbox Doom: The Dark Ages Limited Edition
One of the best in my collection!
A ajuns in 3 zile de pe Microsoft Store Germania, impachetat intr-o cutie suplimentara de carton rigida, transport impecabil!
Bookmarks