frumoase jucarele..
bodo sa se joace mult juniorul cu noile achizitii
Eu stiam de la Bodo de cadou!Viper(nu stiu cum te cheama)sa te bucuri de xbox fara probleme si fi multumit ca ai un tata gamer![]()
haha.. ca sa vezi diferenta. De cand a trecut familia pe Xbox n-am mai vazut nici o cerere de adoptie pe-aici. Ma asteptam ca macar azi la postarea pozelor sa apara vreunu, dar nimic
P.S. Sa se bucure de ele da' nu-l lasa prea mult cu Dead or Alive ExtremeFetele alea "joaca" bine volei
![]()
eu am sperat sa-l transform pe tata in bodo, dar n-am sanse sa-i insuflu spiritul de gamer. DAR!...am reusit sa-l fac sa recunoasca faptul ca ce fac eu cu controllerul nu e treaba usoara, dupa ce l-am pus sa joace putin fifa 09 si cod mw2. Acum nu mai spune ca inainte ca pierd timpul. Acum ii zice mamei ca imi dezvolt indemanarea![]()
lol....era o apreciere. nu spune nimeni ca trebuie sa ajung undeva cu indemananarea. doar ca nu ma mai sacaie prea mult la cap. oricum am restrictie la xbox...ma joc doar in weekend. si pentru asta am scos cel putin 1 af pe lunasi cred ca ma uit la cele de la sideshow lol... santajist mai sunt si eu
![]()
vi-l prezint pe noul membru al familiei...cookie
proaspat ridicat de la trenul de bucuresti...cumparat de la o crescatorie din bucuresti [inka]
porcusor de guineea angora..cu pedigree ,certificat de sanatate etc de toate...are o luna si 5 zile
e pur si simplu ADORABIL
150 de ron...e de crescatorie..rasa pura..cu certicat...arborelel lui genealogic
daca va intereseaza cautati pe google crescatorie inka porcusori de guineea si va puteti alege din multi multi pui
unii aveti avantajul ca sunteti din bucuresti si ii puteti vedea si alege la fata locului
Terminator de la userul TheOtherAI caruia ii multumesc si evident si CG
The Saboteur dp alt forum
Bookmarks