si eu care credeam ca jocul asta va veni bundle cu ochelari de soare... sigur imi vor trebui cand il joc
...update (se pun?) - Games -> next week
, poate un Wii la sf�rșitul săptăm�nii...vedem.
Of ce rau imi pare ca am ratat Army of two.....Sa nu folositi MoneyBookers niciodata....sunt niste neserios....iau un comision mare si nici nu trimit banii la timp...
...(update) +1 Player
Sandisk E260
*Sorry de poze dar n-am aparatul acasă...așa că am improvizat
SanDisk Sansa e260 review
*am zis că să testez și produsele Sandisk că am avut o tonă de probleme cu iPod și iRiver de la Apple (din păcate)
*p.s.
....și cu un mic hack poate duce joculețe NES (.rom) shala!![]()
poze am pus de curand man pe 6 nov parca...dar intre timp e adevarat ca au mai aparut cateva de ps3
![]()
te provoc sa le prinzi pe toate intr-o singura poza...dar...sa se si inteleaga ce jocuri sunt...
o poza clara![]()
MonkY, ai apucat sa joci GRID? a penny for your thoughts on it pt ca vreau si eu sa mi-l iau sambata. din cate am vazut prin trailer-e (1gb de trailere) pare facut foarte bine... e chiar atat de greu de controlat masinile (la inceput cel putin) pe cum se zice? ca as vrea sa se bucure si prietena mea de el nu numai eu
thanks in advance.
Enthrol, incearca un demo daca e pe Xbox marketplace sau daca ai ps3 sigur e pe PSN. Mie, incepator in simulatoare, mi se pare foarte greu, de-abia trec de primele 4-5 curbe![]()
Bookmarks