10x RACHyyy pentru Resistance 2 normal. Pentru restul, exista zavvi![]()
10x RACHyyy pentru Resistance 2 normal. Pentru restul, exista zavvi![]()
Prima oara luasem platinum-ul de pe zavvi din greseala, aveau resistance 2 la 15 lire si nu mentiona niciunde ca e platinum. Doar in mailul in care ma anuntau ca s-a trimis comanda mentionau ca e platinum. L-am luat din nou pentru ca vroiam versiunea normala. Platinum-ul merge la altcineva saptamana asta la schimb cu Oblivion GOTY
In cazul in care mai vrea cinevaController Charging Stand pentru PlayStation 3/Schimb - Okazii (43457927)
RACHyyy - am vazut ca ai avut o oferta pentru a adopta un "copil" mai sus. Cum nu ai dat nici un raspuns clar, m-am gandit ca nu-ti plac "copii" cuminti, asa ca: am 30 de ani, fumez la greu, beau (alcool, nu beau apa sau sucuri), sunt un trantor, am 110 Kg, mananc de 5 ori/zi, nu am job si nici nu intentionez sa-mi caut unul. Ai nevoie de asa ceva? Este gratis, nu trebuie sa platesti nimic sa-l capeti. Plus ca ti-l aduc personal![]()
Noul meu controller de PS2.
Este un pic mai mic decat cel original. Din ce scrie pe cutie, merge si la PS3 & PC (are si adaptor) dar nu are trigger.
Thx ... am avut norocul sa le gasesc la pachet pe celalalt forumPai , trebuie sa m-antrenez , nu ??? Vine donelu , s-a antrenat si Walkman ... o sa fie competitie nu gluma !
Arata bine!Bravo!Dar poti apasa pe butoanele alea(cele din laterala)?Nu sunt cam prea multe?lol
Bookmarks