Inca unul la colectie![]()
Hai să scriu cu font mai mare poate așa se �nțelege. Eventual și colorat.
Orice post care nu are legătură cu titlul acestui thread se șterge!
Adresați pe PM �ntrebări, nelămuriri sau orice altceva.
Păstrăm threadul curat, poze cu achiziții și at�t! Este chiar at�t de greu de �nțeles?
"Come and see!" I looked and there before me was a pale horse! Its rider was named Death, and Hades was following close behind him.
Danke flo7
Fallout New Vegas Collector's Edition luat de pe Amazon.uk Fallout: New Vegas Collector's Edition (PS3): Amazon.co.uk: PC & Video Games de la seller-ul Startup Media cu doar 2 lire cost shipping in Romania. Intre timp s-a mai ieftinit (Eu l-am luat la 46 de lire + 2 lire transportul). A venit f repede din M.Britanie (expediat joi, ajuns luni).
Destul de ciudat este ca din cate stiu acasta editie trebuia sa fie numerotata, insa nu am gasit nicaieri numarul. Editia este zona 2, full English, insa am gasit un (Not for supply in the UK) pe coperta exterioara, ceea ce ma determina sa cred ca a fost pt comercializare in restul Europei.
Ratchet and Clank A Crack in Time - 89,90 de lei (luat din Altex - Liberty). Imi lipsea din colectie si tot l-am pandit sa se mai ieftineasca, dar cum a ajuns la ultima bucata non-platinum ramasa pe stoc am zis sa actionez.
-Assassin's Creed: Brotherhood
-Assassin's Creed: Revelations
-Assassin's Creed: Revelations Official Game Guide
-Grand Theft Auto IV: The complete edition
Bookmarks