No offence, dar chiar le joci pe toate cumparate? Ai timp de atatea? Nu o lua ca o intrebare obraznica, sunt doar curios daca ai timp de atatea jocuri.
Printable View
no offence taken ;) timp se gaseste.lucrez pana la 17 :P cat despre ce iau pe xbox, cu exceptia a 2-3 multiplatform pe care le-am jucat pe ps3 si le-am inlocuit, le iau sa le joc. colectia pe care o fac acum este una mixta. din cele de ps3 2/3 au plecat catre alti useri. tin numai ce joc/rejoc.
oricum intr-o colectie cu siguranta sunt si titluri pe care nu le joci (ask darkye si nu numai) si nici nu sunt genul sa iau un new release si sa il dau 5 zile mai tarziu. imi iau jocuri pe masura buzunarului, cat mai ieftin posibil
cheers man
ps: uitasem ce era mai important. se joaca si fimiu si tre sa acopar 2 gusturi :P
si eu
...
...pentru a 2-a oară:
Mass Effect: Bring Down the Sky :wall:
Mă joc frumos aseară Pinnacle Station...și azi dimineață Bring Down the Sky (corrupt). Nu �ncarcă jocul dacă n-ai ambele DLC-uri.
Microsoft...niște ratoni.
Sunt curios dacă m�ine trebuie să-l cumpăr a 3-a oară @-)
Astazi mi-a ajuns si headsetul, multumiri lui Webpredator.
Un mic update de colectie :* !
In sfarsit am TV LCD la mine in camera !!! :rulez:
P.S : scuzati pentru calitatea proasta la poza dar credeti-ma sa vede bestial batman in 1080p
Socom Confrontation de pe Store :D
Saptamana trecuta mi-am Cumparat Crysis : Warhead. Astazi l-am instalat, iar in momentul in care scriu sunt pachet de nervi. Are cineva idee de ce raman fara imagine pe monitor (intra in stan-by) iar unitatea se blocheaza (ecran negru si pc-ul nu-mi mai raspunde la nici o functie). Apoi restartez, intru in joc, mai bag 2 - 3 minute dupa care... deja vu. Si o tin asa de mai bine de o ora. Am tot schimbat rezolutii, detalii etc. Rogu-va sa-mi dati un sfat. Arunc unitatea ? Dau foc la monitor ? :-SS Multumesc anticipat pentru raspuns. :D
P.S. Referitor la configuratie mai adaug ca am 2 GB de RAM + procesor Intel Core 2 Duo E4500 (2.20 GHz). Placa de baza + cea video sunt in poze.
E de la jocurile retro - garantat daca le donezi cuiva (... ma ofer voluntar) totul va merge ca uns.
PS: sa nu fie de la driverii placii video (daca ii folosesti pe cei default) - asta pentru ca se blocheaza de tot - (poate ar trebui sa verifici pe net ca nu cumva sa fie necesar vreun patch pentru joc - de pe site ul oficial)
Discutiile viitoare poate ar fi bine sa continue pe un thread separat - pe sectiunea JOCURI PC - cu alte cuvinte - fara offtopic
:)) Asta ziceam si eu. Scuzele de rigoare pentru mesajul anterior, dar nu stiam unde sa postez mai repede mica problema.
P.S. Cred ca mai bine bag un "The Legend of Zelda" lol
Rach ce sursa ai? Asa pateam si eu pana am schimbat sursa - era una de 500w dar era defecta si nu scotea 500, vezi si la tine daca ai de unde sa imprumuti o sursa sa testezi!
Dupa cum a spus si Solozaur e sigur de la sursa. Si sfatul meu ar fi sa nu mai incerci sa joci Crysis pana iti cumperi o sursa mai buna pentru ca risti sa-ti arzi placa video.
Ceva nou si de la mine...
...așa am făcut și eu dar nimic. L-am re-downloadat de 10-20 de ori. Mai am probleme de genul și la alte jocuri.
De exemplu la Gears of War 2 am cumpărat de două ori și tot nu mi-l mai vede (Flash Back Map Pack-ul). Totul se trage de la acel beta update (la care-am participat recent). Toate erau oki, cum am pus update-ul cum puf...s-au dereglat :p
E vorba de acel update cu accesorii pentru avatars...cel de care a pomenit Major Nelson pe site.
Ce să-i facem, asta e :p