Post dublu pentru ca este limita la atasamente.
paulstefan: le-am luat la gramada, oricum destul de ieftin
Printable View
Post dublu pentru ca este limita la atasamente.
paulstefan: le-am luat la gramada, oricum destul de ieftin
Raf: Din pacate nu le vand, m-am chinut prea mult sa fac rost de ele. Varianta Ntsc am asteptat o luna sa vina din US si cea PAL am gasit-o d'abia in FR la un pret decent.
Rodarkone: Diferenta e la nume/zona Pal/Ntsc si la pret. Am avut ambele variante in copilarie si sincer ma cam doare sufletul sa le dau, chiar si cele la care am dublura. Uneori ma simt aiurea ca trebuie sa refuz dar am motivele mele.
P.S. Am cateodata o lene in mine, nu le mai fac poze, ajung in colectie si uit de ele.
Pai care e diferenta ? dintre blackthrone si blackhawk ? ca eu stiu ca e aceelasi joc :D
Raf: Eu am ales varianta JP de la Prince Of Percia ca restul erau prea scumpe. Am mizat pe faptul ca am adaptor si ca in joc predomina limba engleza.
Rodarkone: Frumoase achizitii. Cred ca ti-ai dat seama ca nu vanez sa strang posturi, doar ca nu stiam ca pot sa depasesc limita de 5 poze. Mai astept si eu zilele astea niste casete de nes, snes si n64. O sa incerc sa mai postez aici noile achizitii. O seara buna!
Hai sa pun si eu niste poze cu achizitiile pe septembrie
PS: dupa cum vezi poti atasa 12 imagini la un post - nu trebuie sa faci posturi multiple :)
continuam
DA DA DA! i love it cand vad reto s**t, ma incanta teribil, felicitari fratilor=D>
:rulez: mersi istrategie
Wow! Ce explozie Retro!
Si asta nu-i nimic! <:-P
man no offence dar e ce ne-am luat azi. restul la coltul colectionarului :D (sau regleaza data la aparat :P )
on: update
BoDoPSX: Toate le-am luat azi, azi au venit coletele, deci toate isi au locul aici. :)
ok man atunci schimba data la aparat :))
Pai am tot setat data dar daca tot schimb acumulatorii des (ii folosesc si la altceva), m-am cam saturat. De acum incolo o sa mentionez acest aspect! :D
P.s.: Nu a mers sa fac edit la postul anterior, asa ca sa nu ma certi Rodarkone! :P
Ratchet & Clank Booty Call :)
Si in sfarsit a ajuns si jucaria mea, mult asteptata:D.............=D>
Sper sa va placa si voua ;):p
Attachment 34194Attachment 34195Attachment 34196Attachment 34197
sa o stapanesti sanatos !
Si a venit si Nintendo Ds-ul mult asteptat.
Nintendo FTW....acum sa inceapa nebunia cu jocurile.
Multumesc mult, si sa auzim numai de bine>:D<