Uncharted limited Ed.(cam tarziu....)
Attachment 40596Attachment 40597
Printable View
Uncharted limited Ed.(cam tarziu....)
Attachment 40596Attachment 40597
niciodata nu e prea tarziu :) sa il stapanesti sanatos, frumos joc :D !!!
Tocmai ce mi-am luat si eu de pe PSN Critter Crunch , Topatoi , detuned si Tank Battles...ca dovada ce tre sa pun ? poza la mail-uri?
LeveL UP! chiar imi place coperta asta :X
cum de il primesti mai devreme?
Vezi ca se vede serialul de la joc ... lasa ca am editat eu
:circles:
Thanks Alex !
Se pare ca apare mai devreme,si eu l-am vazut azi in acelasi loc de unde l-am luat ieri pe cel din noiembrie,si nu numai acolo,tata l-a luat din alta parte,cel mai probabil din benzinarie,ca nici 5 minute nu au trecut de cand l-am sunat sa ii zic sa il i-a ca ma si intreaba:"Pe coperta e unu de ii iese o sabie din mana?"
Azi mi-am luat ps 3 + tv 81 cm full. inca le am sigilate pana pe 3 dec.....apoi enjoy.......................voi intra in clubul vostru
Cum ziceam,mai mult de citit :)
Let`s boxing!!!!!!!!!!!!!
wow, ce de AC2 pe aici. nimeni cu black edition?
:circles:
killing machines :rip:
aha...deci suntem 2...si al meu e pe vine :)
65GBP in vara.....si acu e 120 ala de ps3 si 180 ala de xbox...daca stiam luam mai multe (mie imi vine de ps3)
God of War Collection si MW2
Multumesc Webpredator !
Si daca tu nu pui poze,noi cum sa te credem ca ti-ai luat ceea ce zici?
OnTopic:
Cel mai bun joc ever de PS2 vine si pe PS3-ul meu. :D
Multumesc lui Webpredator Alex prin bunavointa pe care a avut-o de a comanda o gramada de jocri pentru noi,utilizatorii si fanii acestui joc,God of War fiind el,jocul, cu pricina.
Si sper ca asta sa fie ultimul joc pe PS3 pe care mi-l cumpar anu asta,deja sunt 44 in 1 an de PS3 :D
Colectia o puteti vedea AICI.
Mersi Web :rulez:
Wyzy , ala e un samsung 32B530? am si eu unul identic de 1 luna l-am luat la oferta cu 19 mil.:) saptamana viitoare hopa si ps3 de 250Gb cu uncharted 2 -noroc ca vine vacanta !!!!Abea astept .:-SS
Scuze de offtopic dar am o nelamurire...am auzit ca ar fi indicat cablul HDMI de la Sony cel de 90 ron...credeti ca se merita diferenta sau sa merg pe unul mai ieftin ?