m-am uitat pe tracking..joi a ajuns la bucuresti
deci..luni/marti ar trebui sa o ridic, dar deja are cumparator [tipul fara accesorii/hdd etc]
iar pana pe 1 trebuie sa vina si lotul cu bayo+dark
Printable View
m-am uitat pe tracking..joi a ajuns la bucuresti
deci..luni/marti ar trebui sa o ridic, dar deja are cumparator [tipul fara accesorii/hdd etc]
iar pana pe 1 trebuie sa vina si lotul cu bayo+dark
darksiders luat acum o ora si modern warfare luat mai de mult:D
i missed posting here :> multumesc Flaviu!
multumesc celor care m-au sfatuit cu carbonul [in locul undercover-ului]
am gasit collector's edition carbon + gears of war 2 impreuna la un super pret [100 ron]
deja ajung la vreo 10 jocuri xbox si nici consola nu o am, iar inca vreo 7 sunt pe drum
ironic pe ps3 mai am ac1 [care il joc] si inca vreo 3 jocuri ce se plimb prin tara
Mai bine ca ai luat Carbon.La Undercover parca e o masina teleghidatalol.Felicitari pentru achizitii!
<:-P<:-P Metal Gear Solid 4
L-am gasit in Carrefour si cand am vazut ca nu e platinum l-am luat direct !
Scuzati calitatea pozei dar am aparatul la garantie .:D
Inca unul la colectie . Coperta carcasei si carticica in italiana , umd-ul in engleza . Cine stie prin ce peripetii a trecut si jocul asta .. Achizitionat SH - 40 lei .
killing tools :evil:
Carrefour Militari . Pret : 250 lei
Stiu , pretul e cam maare dar eu zic ca MGS4 merita ! Si varianta platinum era acelasi pret .
Chiar nu stiu cum de mai se gaseste in Romania varianta normala .
puteai sa iei MGS4 editia normala cu 150ron = 30 lire prin robert dinu :|
http://www.amazon.co.uk/gp/offer-lis...&condition=new
Aveam eu MGS4 varianta normala la vanzare
Am dat 40lire pe MGS4 si l-am luat la 2 zile de la lansare! E mult prea mult, mai bine asteptai si-l luai de pe forum.
presimt niste lacrimi....
A primit un mic "imbold",if you know what I mean lol
Stealth enabled
N-am de ce sa plang. L-am cumparat pentru ca vroiam foarte mult jocul si daca l-am gasit si aveam banii la mine , l-am luat direct . Si da , l-am bagat in consola imediat ce am ajuns acasa , nu am asteptat pana vine jocul etc ,etc... .
Oricum , chiar NU regret ce am facut !
walkman ce e ala :-s?
Vad ca multa lume a cumparat Darksiders collectors si totusi nimeni nu a postat o poza cu pachetul de carti:-/
Al meu trebuie sa vina maine si de 2 zile nu mai pot sa astept sa vad cum sunt cartile:-S