Daca o baga pe cap, nu cred ca mai iese :evil:
Misto pentru colectie :)
Printable View
Daca o baga pe cap, nu cred ca mai iese :evil:
Misto pentru colectie :)
frumos blade runner-ul :)
hmx...are you going to do something???
Hop si eu, courtesy of Webpredator !:evil:
m-am dus azi sa-mi iau Cordless MediaBoard Pro dar am vazut altceva mai interesant :D behold..
pics + http://vimeo.com/2110519
Nice, dar pistolul pare cam cheap, asteptam review :)
mdapo si mie tot imi face cu okiu jucaria cand trec prin MG :naughty: amermofo astept niste pareri sincere man, daca se merita 270 de lei la cat il am eu la mine in oras sau nu! Thx! :)
Anyways, back in the business cu un Xbox Crystal Limited Edition aproape new! :evil: Inca are tiplele pe butoane =D> L-am gasit la un pret destul de piperat dar macar de dragu' vremurilor apuse, fo' the collection! S-a cam dus vremea lui, dar eu zic ca merita. :evil: + endless posibilites with it. Trebuie "preparat", l-am loat virgin. :D (sunt nebun, stiu...)
si eu tot 270 am dat... insa m-a salvat un bonus card de la MG pe care aveam 200 :P
jocul nu este "revolutionar" insa mie imi placeau la nebunie arcade-urile de geni si tot timpul am dorit sa imi iau asa ceva sa ma joc cat vreau la el .. la fel cum imi voi luat si un arcade stick in viitor :) si cine stie cand ma fac mare poate ma bag si la cabinets :)
Azi si la mine... de la gameshop ;)
prepare to be transformed Monky... they need your body :p
Pf, ce de noutati.
Si eu as lua TimeCrisis4, insa nu m-am hotarat inca...
Anway, the xbox looks completly awsome! Sunt invidios! :%%
@amermofo - E fun cu pistolul? Si mie mi-au placut mereu chestiile astea, mai ales la arcade-uri, era ala House of the Dead. Arata chiar bine! Astept o parere ceva. Thx!
Aveam si eu bucurii la TC4 dar dupa ce-am vazut reviewul m-am linistit :) Poate daca s-ar ieftini...momentan e prea scump pentru ce ofera.
Gametrailers.com - Time Crisis 4 - Review HD
Si de la mine ceva :D thx Bodopsx esti mare man :D
noutati si la mine
MAMA... Trebuie sa fie super tare UMD-ul ala cu Iron Maiden.
este making of al albumului The Number of the Beast. mai am rock in rio live umd si versiunea preview :D
Ultimul update la PS3 (Olbivion GOTY, Star Wars: Force Unleashed, Brothers in Arms: Hell's Highway, Initial D: Extreme Stage si Silent Hill: Homecoming) si restanta de saptamana trecuta (Dead Space plus The Art of Dead Space cu ochelari 3D)
The Art of Dead Space 3D? Suna bine.
kinezu, stii japoneza sau chineza ? Daca da, felicitarile mele, e o limba greu de invatat si foarte folositoare in gaming.=D>