poza? sau macar un indiciu:D
Printable View
Attachment 55167
Se pare ca merge daca o folosesti cum trebuie ;)
Nu e cine stie ce dar...totusi vreau sa trec pe originale usor usor.....:D
Thx Gameshop :X 150 Ron ieftin ca braga...
Attachment 55179
more soon :)
Multumesc frumos Rasko ! Tot respectul !
Just Cause 2 Limited Edition - amazon.co.uk
Eu vroiam sa-mi cumpar Rockbandurile + chitara ,dar prietena mi-a spus sa fac ceva mai productiv cu banii.Asa ca am luat God of War 3 lol.
Let's FIFA 10
Ce mi-am cumparataziacum 2 zile
Better later than never:p
Cred ca toata lumea stie ce urmeaza dupa asta:>
Welcome to Rapture! Ii multumesc lui Wampirash.
DLC Update $-)
update
Sunt convins ca intentiile au fost dintre cele mai onorabile. Hai ca suntem offtopic deja. Mai bine taceam ca pana la urma iese ala erou si eu nesimtit.
Ultimele mele achizitii pentru o perioada lunga de acum in colo....:-<
Nu vreau sa dezvolt prea mult subiectul deschis de Rasko, dar e foarte urat ca a etichetat asa o persoana, pe care de altfel nu o cunoaste. Am cumparat acel pachet pentru anumite jocuri pe care mi le doream, de asemenea chiar vroiam sa incerc si Bioshock (avand aceasta oportunitate) pt a vedea cum e si nu mi-a placut deloc. L-am dat la Raoul la un pret , cu care sigur nu am facut "bisnita" , daca era sa fac "bisnita" il vindeam probabil la un pret mult mai mare.
In fine, probabil ca in cazul in care cumparam ceva jocuri si din diverse motive ( nu sunt genul nostru, sau orice alte motive), nu mai avem voie sa le vindem ci ar trebui sa ramanem cu ele toata viata. Eu inteleg ca asa ar trebui sa facem ca sa fim corecti. Cred ca toti de aici vindem anumite jocuri, ca sa putem cumpara altele, le jucam , le terminam si care nu le consideram ca sunt de colectie ( sau poate unii nici nu tin la colectie) le vindem mai departe si tot asa. Prin urmare toti suntem niste "bisnitari"
Pana la urma a fost un mesaj mai lung decat credeam si am fost total offtopic(sper sa nu iau vreun ban), dar probabil voi incerca sa postez cat mai putin , deoarece am observat ca pe aici se supara lumea atat de repede , incat una doua abea asteapta sa jigneasca cu ceva sau sa comenteze !
Update:
Demons Souls & Burnout Paradise
Tu esti insurat cu Cleopatra? :nuts: