Urmeaza si o masa...si o revaruire a peretilor :D
Printable View
Urmeaza si o masa...si o revaruire a peretilor :D
thx Web
al doilea x10, tot alb (primul e la nevasta). al treilea vine luni (negru). revin cu poze bineinteles :)
Attachment 62198Attachment 62199
dc atata pasiune pentru telefonul asta ? :P
@mariuck pot sa-ti raspund fara probleme la intrebare. e un telefon foarte performant ce ofera o suita foarte mare de aplicatii benefice pentru mine, iar pe langa asta, e cel mai frumos telefon (ca aspect) din aceasta categorie, parerea mea.
@alecs multumesc.
.. daca aveti orice intrebare legata de acest dispozitiv, va astept pe pm.
In sfarsit am reusit sa cumpar o consola din magazin! Asadar azi am luat un XBOX360 Arcade Jasper 2 + 2 jocuri la pretul de 950 ron din MediaGalaxy. Stiu ca e scump dar macar stiu o treaba ca am garantie 3 ani prin Mediagalaxy la Best Computers. Nu ma intereseaza ce fac, daca mi se strica ma duc si le-o dau de cap 3 ani de acum inainte :D
Thread cleaned ! Discutiile despre cum se da o tzeapa la garantie ducand consola modate, va rog sa o mutati pe alt forum ! Thx in advance !
Un DS3 si o pereche de casti Apple :)
..e prima oara cand vad un DS3 pe culoarea asta ! Congrats !
De la METRO, oferta SONY de Mai
Attachment 62298 Attachment 62299 Attachment 62300 Attachment 62301
* Este English DTS + Japanese 5.1.
* Are inca un DVD numai cu bonusuri
* numai 7 RON
Thanks Webpredator!
de cand astept sa joc, jocul asta :x
pacat ca este in italiana, dar merge
dupa cum am promis, cel de-al 3-lea, "negriciosul"..
Attachment 62331Attachment 62332Attachment 62333
Ultima aroganta inainte de taierea de salariu /sunt bugetar :(/
Vin vremuri grele si pt aia care nu sunt bugetari . ...stai linistit :( ...pt ca si noi ceilalti depindem de banii oamenilor ...:(, iar daca lumea nu mai are bani ....Vin vremuri grele !!!
Attachment 62351 Attachment 62352 Attachment 62353 si pt XBox360 cred ca pana la Fable 3 nimic ...
Ce avem noi aici... :D
RDR Limitad Edition... B-)
ce mai contine, pe langa joc, acest limited edition ?
Quote:
Originally Posted by shopto
ShopTo.Net - Red Dead Redemption Limited Edition - Sony PlayStation 3 (PS3)