Thread-ul in care poti sa vorbesti cat doresti despre acest lucru este: http://www.consolegames.ro/forum/f15...37-tekken-6-a/. Nu mai confundati acest thread cu spambox :)
Printable View
Thread-ul in care poti sa vorbesti cat doresti despre acest lucru este: http://www.consolegames.ro/forum/f15...37-tekken-6-a/. Nu mai confundati acest thread cu spambox :)
Oldies, but goldies.
Si in stare impecabila, ca si noi, nu stiu cum a reusit sa le pastreze posesorul asa bine atata timp.
Yakuza 1 si Yakuza 2;doua jocuri extraordinare la pret super;ceva fresh si cu o poveste fantastica,undeva acolo sus cu cea din seria Metal Gear Solid:x
thx bodo:rulez:
Mass Effect
Kane and Lynch: Dead Men
Halo 3: ODST
Project Gotham Racing 4
Update :D
Thanks Monky si ConsoleGames pt. Episodes from Liberty City :)
Thanks to LeventeV. Primul meu joc cumparat de X360 :D
Singularity
multumesc userului dad:yes:
"N-am scapat" nici astazi de posta :D
rachyyy ia un mic concediu
apropo te apuci de pescuit?
"Pana nu-mi vine pusca nu plec nicaieri. Nu ma simt in siguranta doar cu undita." :D
YouTube - Cabelas Big Game Hunter 2010 nintendo Wii PS3 Xbox360
YouTube - Cabela's Big Game Hunter 2010 Wii Trailer (HD)
Un joc vechi mai putin cunoscut, dar foarte rar, l-am cautat destul de mult.
Multumesc userului victory pentru jocuri .
Jocurile sunt in stare perfecta om de incredere :)
X-Men Origins: Wolverine
combo-urile ma dezamagesc total.de la air track,wallflip,surub in aer cum era in warrior within si inca o gramada de combo-uri pe care le puteai combina au ajuns sa bage 5 combo-uri amarate iar inamicii cad mai rau ca un ragdoll.in rest jocul mi se pare ok desi am impresia ca printul a mai pus ceva kilograme pe el:))
L-am cumparat de joi si de atunci nu il mai pot lasa din mana, atat de distractiv si interesant este. :)
Cand il termin o sa incerc sa-i fac un review (daca nu exista deja unul) pt. ca merita. :)
MAG. Rated T for teen:D
Stiu ca nu prea are legatura cu gaming`ul, dar ehh... :D
Există un thread dedicat lucrurilor cumpărate care nu au treabă cu gamingul.
Xbox 360 Live 12 month GOLD Subscription