Cadouri primite din partea familiei mele.
Printable View
Cadouri primite din partea familiei mele.
Castlevania ...a venit si el in sfarsit de la zavvi (nesigilat, bine'nteles ) , mai bine mai tarziu decat niciodata #:-S
Da un mail ,nu-i lasa asa.O sa te intrebe daca vrei sa-l returnezi,si-ti ofera altul sigilat sau un discount ceva.Daca nu o sa facem scandal in momente ca asta, asa o sa patim toti romanasii.Au si ei " gigeii " lor
P.S
Suntem foarte multi useri care cumpara din UK pe langa Bodo,Robert Dinu etc.Le-am crescut astora vanzarile si ei ne iau de fraieri?
Sa le transmitem un mesaj clar si sa ne trateze asa cum meritam "clientul care cumpara de sute de lire de la ei"
Eu am patit-o in trecut cu Shopto si dupa ce am facut scandal mi-au schimbat Dead Space PS3 cu unul,nou,sigilat
Mama ce ma montasem.Norocul lor cu Renegade ca i-a scos din mana mea :wife:
De data asta au scapat.Dar sa nu uitati ideea pe care incerc sa o transmit " nu va lasati luati de fraieri atunci cand aveti dreptate"
Genji&Dark Sector
Are dreptate ReNeGaDe124, asa am primit si eu PES 2010 si nu luat de la zavvi. PES 2011 inca nu l-am primit dar l-a primit un amic care tot asa desigilat era. Jocurile zona 2 de la konami asa vin.
update
Marfa de la my bro din OlandaB-) din pacate m-am ales doar 2 casete de GB din tot ce a adus:( restu le gasiti de vanzare in semnatura:p
Attachment 79049
Wireless.. Razer Mamba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uncharted 2:gun:
:gamer:
Aştept partea a doua.
THX paralelu pentru cele de PSX si Animalia pt POP
Thanks userului buf !
Logitech G25 : GT5 i'm ready, are you? :D
Multumiri fratelui meu Bitza, care m-a ajutat sa-l achizitionez ! >:D<
Update..
Să �nceapă �ncălzirea! lol