no.63
Printable View
no.63
May The Force Be With Us !
:gun:
E NTSC/J. Cum de merge pe consola PAL?
E region-free.
Thx Bodo pentru Assassin Creed 2! Iar telefonu...aveam nevoie de unu nou...
:-B
am cumparat acum 10 zile lucratoare de pe shopto smackdown vs raw 2011 si banii mi-au fost luati din cont dar nici astazi nu mi-a ajuns jocul ce ar trebui sa fac ?
:-B
30 Ron + o sticla de Cola.
Cover + manual in Italiana, bine ca jocul e in Engleza.
Thx go to: pacodarico (Mafia II: Collector's Edition), predator1 (Just Cause 2: Limited Edition & AVP), Mircea20 (Medal of Honor: Limited Edition), Mariusik (Medal of Honor), piratu360 (F.E.A.R. 2), Srachi (Sports Champions) & felixxx (Start the Party!)
P.S. Si nu in ultimul rand ConsoleGames pentru ca a facut posibila achizitionarea acestor joculete >:D<
10x Robert !
Am pus si bonul ca sa nu credeti ca poza e luata de pe Internet sau ceva de genul.
Virtual Content Update!
...heh, �n ce hal arată site-ul. Inițial vroiam să pun doar pozele cu active download dar am zis că să pun si purchase history ca de fiecare dată.
- Alan Wake: The Writer - 560:mspoints: - 334,5 MB
Pe vechiul site totul era oki - era �n japoneză. Acum văd că citește doar ce date vrea el de pe cont. Asta e :(
Cea mai tare fază e cu adresa JP da el e �n franceză lol
RonanN1 = Japanese/Francais/United Kingdom/United States - 4 in 1
...�și alege site-ul ce vrea lol ahahaha
Gata.
Pew pew vrooom vrooom :D
Si gata... ultimul joc venit de pe TheHut... si probabil si ultimul joc de la TheHut. Sunt sub orice critica... mai nou asta a trebuit sa-l ridic de la posta/vama... pentru ca a venit din extra UE (de pe nu stiu ce insula). Pai ei ori sunt in UK, ori in cine stie ce insule nenorocite... Gata, game over cu ei !
Thanks gameshop.
:)
Sosit acum o ora. Multumesc GameShop.