COD Black Ops!Ne vedem online!;)
Printable View
COD Black Ops!Ne vedem online!;)
Thx webpredator
Black Ops - thx barbavali
Doar Folklore luat azi din Flanco la 99,9 lei,
Dirt 2 si Genji luate marti din Flanco la 99,9 lei bucata.
Wolfenstein, SBK X, Fallout 3 GOTY, Eternal Sonata si Lost Planet 2 luate de pe zavvi.
S-a spart conducta la tine :)
Incep pregatirile pentru gt5 :D
Noutati
Thx tzzun pentru UFC 2010
:-B
Super oferte si in Real - jocuri destul de fainute la 19.99.
Sunt curios ce urmeaza.
Altex/Media Galaxy - jocuri tari (inclusiv Collector's) la 29.99
Real - jocuri bune la 19.99...
Am vazut in Carrefour ceva la 9.99, dar nu era decat un joc, nu era promotie - o sa ajunga mai ieftine jocurile originale ca si blank-urile :))
nu stiu cum le gasiti voi. eu nu am gasit nici un collectors edition in altex/media galaxy la banii astia si am intrat in toate care le-am gasit (inclusiv prin braila si constanta :D)
iar cele la 29.99 sunt slabe si prea vechi (cu cateva exceptii gen Godfather 2) si am vazut chiar ca au nesimtirea de a vinde Lord of the Rings Online la 29.99, desi producatorii il ofera gratis pe site, fara abonament lunar, fara nimic.
Stai linstit ca si eu patesc de multe ori la fel : zicea un user aici ca a vazut blu-ray-uri la 29.9 in flanco si terminator 4 bluray steelbook la 50 lei. Azi am fost si eu...si nimic :(
In Media Galaxy si Altex in Oradea am vazut o gramada de jocuri super faine la 29.9, zic doar cateva :
-Borderlands
-Tomb Raider Underworld
-Left 4 Dead
-Quantum of Solace
si "ciresile de pe tort" :
-Age of Conan (cutie de carton foarte mare)
-Warhammer Online Collector's (cutie de carton URIASA si grea, cred ca are 3 kile lejer)
Si ca sa nu fiu offtopic pun poze cu cele doua collector's, desi sunt luate demult :P
Primul?@-)
Ce inseamna sa ai depozitul fan la 100 de metrii:D
Să ne facem frați .. de s�nge :D
Păcat că nu au făcut cutia din lemn :(
Graft, vrem sa vedem si continutul, nu doar cutia. :D
Pretty please! ;;)
:drive:
Cum se mai trezeste lumea la 8 dimineata....:o