Nu am mai cumparat de mult timp absolut nimic. De data aceasta am facut'o, pentru CG!
Assassins Creed Brotherhood - Auditore Edition (Thx Mo):
Printable View
Nu am mai cumparat de mult timp absolut nimic. De data aceasta am facut'o, pentru CG!
Assassins Creed Brotherhood - Auditore Edition (Thx Mo):
1. Mirror's Edge - Xbox 360
2. Battlefield Bad Company - Xbox 360
Scuzati calitatea divina a pozei :face:
Si inca 2 jocuri pe care le vroiam de mult :D Probabil vor fi ultimele pana la Gears 3 :)
170 lei, super oferta :D
http://tapatalk.com/mu/4f77d4fa-48bb-a31f.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Revolution
Azi a venit... Cea mai accesorizata editie din toate pe care le detin. Si felul in care e repartizata cutia mi se pare de exceptie. Poate pare mica in poze, dar in realitate e destul de mare :)
Contine: figurina (cassara 24 cm), carti de joc, poster/harta, mause pad (textil), artbook, dvd bonus.
Catherine Deluxe Edition - de la videogameplus.ca - fix 90 de dolari canadieni cu tot cu transport si facut preorder din mai cu paypal (venit in 19 zile lucratoare). Intr-adevar un joc altfel pt toti cei care li s-a luat de productiile mainstream!
thx bodo pentru joace & thx walky pentru Demon's Souls content:D
http://tapatalk.com/mu/6da68aab-8a06-7cca.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thx Robert Dinu.......
:drive:
In orice oridine le uploadez, tot aiurea le pune...
@ djdanny Dupa ce uploadezi,pozele iti apar in sectiunea Attachments,acolo, drag and drop in ce ordine vrei sa fie...
Am "wirelizat" si PS2-ul :)
Urmeaza sa scot PS1 din functiune (nu-l folosesc deloc si oricum nu se vede ok pe LCD), apoi sa aranjez firele, sa sterg praful si sa gasesc ce as mai putea inlatura de pe birou (extrem de incarcat) si revin cu poze la coltul de rai ...
Multumesc thehut pt o livrare extrem de rapida (miercuri am comandat, dupa nicio saptamana a si sosit).
Multumesc CG !
Fight !
ShopTo super eficienti din nou.. :yes:
Luni 15:00 - expediere
Miercuri 11:00 - in cutia postala
Vineri - lansarea oficiala
ShopTo
Dj Hero 2 - Xbox 360
Multumesc Bodo!
Catherine :%%