Thnx @solaru, bun pretul pe live, 5$ :)
Btw, pentru prima data cand cumpar cu paypal de pe live, card de ro atasat. A mers fara probleme.
Printable View
Thnx @solaru, bun pretul pe live, 5$ :)
Btw, pentru prima data cand cumpar cu paypal de pe live, card de ro atasat. A mers fara probleme.
de unde 5$?
Dishonored - Game of the Year Edition
much better than the THIEF (2014)
Multam iry de pont :D
asta a fost flash sale sau ce naiba?
:(
De la CEX, 7 lire ambele :)
Prin Altex tocmai ce mi-a venit comanda :D
De la Altex, magazinul care isi bate joc pe baniiclientilorfraierilor.
@DeathOfArt: But of course, dar nu puteau ei sa faca treaba buna din prima si nu pierdea nimeni nici timp, nici bani? Neah...
@Twiztid: Sincer in curand cred ca o sa ma imbolnavesc de nervi, mai ales dupa toate fazele din ultima vreme. Exact, si-a pierdut valoare si tot, chiar imi pare rau cand se intampla asa ceva, indiferent ca il schimba sau nu (asta daca iei de la magazin). Analogie simpla: daca ei isi cumpara o masina noua si eu o livrez indoita pe motiv ca nu conteaza "ambalajul" (caroseria), se supara? Ca ei asa considera cutiile de colectie, si de fapt toate pachetele in general.
@robertfelixx: Da man, stiu, si ma cert mereu cu ei pe chestia asta. La Unity Notre Dame a fost cireasa de pe tort, ca ala nu a avut nici macar o punga si au si lipit "plicul" cu factura direct pe cutie, sus. Desi spre surprinderea mea Kyrat a venit din depozitul central si a fost intr-o cutie (fara extra protectii pe langa, aka niste hartii ceva). Acum cativa ani nu aveam problema asta cu ei, mereu la cutie...
pai da-l inapoi
deci cand vad poze de genul imi vine sa urlu de nervi...cat de cretini sa fie sa buseasca in halul asta o editie de colectie...si-a pierdut practic intreaga valoare...sorry man :(
Proaspat sosit de la gameshop =D>
@GODZILLA, problema este că ei trimit totul intr-o pungă...Daca nu sunt in stare sa ambaleze corespunzator (carton/cutie) un colet pe banii lor,pot introduce aceasta opțiune pentru o suma modica gen 5lei in plus.
Altex ca Altex dar nici cu aia de la Nemo Express nu mi-e rușine...
Just in: The Witcher 3 Wild Hunt Collector's Edition PS4 de la Gamerland.ro
Poveste: Am facut precomenzi atat pe Altex cat si pe gamestore.hu/gamerland.ro.
Cu o luna inainte de lansare primesc mail de la gamerland cum ca nu vor primi suficiente editii de ps4...ca s-a lansat pe site-ul unguresc cu cateva zile inainte de cel romanesc...ca vor primi doar 10 bucati de ps4..etc. Dupa ce m-am enervat initial, le-am scris ca daca vor primi suficiente editii de xbox1, sa-mi trimita macar una din ele intrucat nu vreau sa pierd editia de colectie. Mi-au modificat comanda initiala intrucat mi-au spus sa nu fac alta precomanda pt xbox 1 pt ca ei iau comenzile in ordinea plasarii si e mai sigur sa fie cat mai veche precomanda.
Cu o saptamana inainte de lansare primesc atotcunoscutul si previzibilul telefon de la Altex cu "ne pare rau bla bla" (atat la Altex ca si la gamerland am facut precomanda la cateva ore de cand a fost postata editia pe site)...
In aceeasi zi primesc un mail de la gamerland in care ma anunta ca au reusit sa faca rost de 2 bucati de ps4 pt Romania si daca mai doresc o sa-mi trimita o bucata dar la un pret cam cu 100 ron mai mare decat cel initial intrucat si ei l-au primit de la furnizori la un pret mult mai mare decat li s-a comunicat initial. Chiar si asa, cu transport cu tot pana in Romania, a costat cu 25 de ron mai putin decat ar fi costat la Altex.
Long story short...noroc ca macar peste granita sunt oameni mai seriosi...asta e valabila cel putin in cazul meu...probabil ca altii au avut probleme inclusiv cu precomenzile de afara.
Legat de editia de colectie...e cea mai impresionanta editie, din puncul meu de vedere, de la Bioshock Infinite si The Last Of Us incoace. Artbook-ul este fantastic, statueta este o opera de arta (polystone), medalionul foarte bine lucrat (mult peste cel din editia de colectie W2 Assassin of Kings), steelbook-ul deosebit etc. Manualul si coperta jocului sunt in limba maghiara (era de asteptat) dar restul sunt in limba engleza. Am facut mai pulte poze. Enjoy! :D
Unboxing part 1:
Unboxing Part 2:
Unboxing Part 3:
De ce sunt inversate sabiile alea?:)