update
tphase iara ai chef de cearta , te rog frumos daca vrei sa continuam dami un pm.urmatorul meu post pe threadul acesta va fi cand imi mai veni vreun joc.
Printable View
update
tphase iara ai chef de cearta , te rog frumos daca vrei sa continuam dami un pm.urmatorul meu post pe threadul acesta va fi cand imi mai veni vreun joc.
Pentru Khan cu dedicatie ngage collection :D (PS: glumesc - e pentru voi toti dragilor ... )
^:)^ dar de ce are carcasa diferita?
Oricum, foarte tare sa te mandresti cu un fullset la batranete :)
cum are carcasa diferita ? nu ma prind ?
stupid, facusem undo din greseala la jumatate din propozitie si am completat-o aiurea dupa aia, scotand esentialul din text :)
Coltul stanga-sus :) E un alt fel de carcasa acolo.
Alea sunt niste cutiute in care iti poti tine memory cardurile in caz ca n-ai chef sa cari cutia originala ... (sunt asezate pe un CD cu muzica de la jocul System Rush (care seamana cu Wipeout - pentru cei interesati) - pentru ca Press kit)
later edit: in cutiuta respectiva sunt 2 jocuri - Flo Boarding (n-am carcasa si nici nu cred ca exista) si SSX (singurul "oficial" fara carcasa pe care il mai am)
Cu multumiri lui nops, Dumy, Dj Mo si condoe :D.
In final !!!
knock !! Knock !!!
who's there ?
POSTA !!
@Taw super tare Table Tennis , Rockstar ftw
@rodarkone nba jam cred k e fun si acum :P
KILLZONE 2 !!! THX Webpredator :rulez::rulez::rulez:
army of two
...update! (merci Pastilutza).
;)mersi Pastilutza
Killzone 2, ca tot e la moda pe aici
in sfarsit :D.Jasper :).
sa il stapanesti sanatos
:D, tx webpredator
Sa le stapaniti sanatosi :D
In zilele astea cand toata lumea isi cumpara Killzone 2,eu mi-am luat un GH3 cu chitara \:D/:P,da vine si Kill-u sapt viitoare.Me very very happy,parca as avea 14 ani:dance: