nici eu n am avut rabdare - digital miercuri si fizic cand o fi sa ajunga de la gamerland
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Inca n-am testat-o, it dau un PM zilele urmatoare :) acuma-s prea hyped pt. RE0 :D
Mda...eu m-am prostit ca nu l-am luat digital cand a aparut (acuma-mi pare rau...am pierdut ~ 5 zile + acel tricou in game). M-am bazat pe retail, ca ajunge la timp. Grrrr.... :))
Attachment 263103
La schimb cu o cunoștiință. Am dat Metal Gear Solid V Ground Zeroes :))))))))))))))))))))
^ lol, hai ca asta e buna :)))
Vorbesc serios, am ieșit bine :))))))))))))))
outlast doar 4 USD
Trimis de pe Lună
Cumparate de pe gameshop =D>, au ajuns vineri dar nu am avut timp sa postez :D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...63dbcb181d.jpg
90 de lei de pe market cu Season Pass !!
Update! XO Retail Collection:
- Resident Evil Origins Collection aka RE 0 & RE 1 Le am si digitale insa...nimic nu se compara cu DISC)!! :evil:
Aseara stateam pe PS ro si m-am gandit sa arunc un ochi pe sectiunea PSP, aducandu-mi aminte ca am un 3000 pe care s-a asezat praful. Din pacate magazinul romanesc are putine jocuri dar am cumparat cateva jocuri la 8 lei bucata ( Gangs of London , God of War®: Chains of Olympus , God of War®: Ghost of Sparta Syphon Filter™: Logan's Shadow ) plus International Snooker for PS3.
Pacat ca am doar un card de 2gb si pe la noi nu prea mai gasesti Stick PRO Duo la un pret bun.
Amin brother, discurile îs baza
PSN Flash Sale US
Attachment 263159Attachment 263160[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Altex 330 lei
Attachment 263167
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Driveclub & SeasonPass
Attachment 263168
Attachment 263179
Amazon
Resident Evil Origins m-a scapat de grija de a le cumpara pe fiecare in parte☺. A costat doar 22 lire, mult mai ieftin ca in RO, spre surprinderea mea.
Wolfenstein- 8 lire.
Gears of War Limited Collector' ED- 3,5 lire.
Attachment 263180Attachment 263181Attachment 263182Attachment 263183Attachment 263184
150 ron de la userul exodoom
De la magazinul Square-Enix.
https://store.eu.square-enix.com/eme...ed-Edition.php