Cel mai norocos om de pe forum tu ești 😂
Trimis de pe Lună
Printable View
Cel mai norocos om de pe forum tu ești 😂
Trimis de pe Lună
Al doilea cadou de ziua mea de la sotie <:-P
Cei de la Media nu au binevoit sa il ambaleze intr-o cutie asa ca s-a plimbat de colo-colo in masina curierului.... ma mir ca a ajuns intreaga.
Personal, daca exista posibilitatea, eu merg si le iau direct din magazin. Merita stransi de gat cand fac o asemenea prostie. Care e scopul cumpararii unei editii de colectie daca tu o trimiti si ajunge in ultimul hal la mine?
Tip: mâine editia de colectie de mai sus, o găsim in MG sau Altex, la 300 sau 330 lei. Cei care doresc, la Orhideea au de ps 4 pe stoc în magazin 5 sau 6 buc.
OLX, 20 lei bucata.
Attachment 263810Attachment 263811
Collection update! Trebuie sa fac un update si la casa...ca nu mai am loc :)
Pentru cine este interesat mai este o bucata in Constanta in magazinul Altex Maritimo.
how much ?
Daca nu ati primit inca oferta va spun eu, 200, really good price imo.
Playstation 4 si Arkham Knight, de pe OLX
http://s14.postimg.org/k17q4yr6l/DSC_0152.jpg
De pe Ebay UK
Dant3, cam cat dureaza pana se downloadeaza tot contentul? Am editia standard a jocului insa sunt interesat si de aceasta ed goty (pretul bun :))..
ps Am rezervat jocul in trei magazine iar in caz de necomfirmare din partea lor nu imi ramane decat varianta digitala desi nu prea agreez asta. Multumesc mult.
L-am pus pe la ora două fără un pic, acum îmi arată ca mai are 10 minute, a luat conținutul extra prima dată, acum descarcă jocul. Deci un pic peste trei ore pt 54.89GB, eu zic ca e ok.
LE: 61.36 GB văd ca îmi arată acum, cel mai mare joc de pe HDD :))
Attachment 263825
Sincer nu prea sunt fan dar am zis sa ii dau o șansă
Trimis de pe Lună
E fun pentru un weekend - :)
Si pentru a nu fii offtopic - ce am agatat eu azi ...
Bust nenea Ezio . Desi initial aveam ceva rezerve am constatat ca e foarte reusit .
Old vs New;)