Nemo is praf. Eu nu stiu de ce lucreaza cu ei. Dar na discutie pt alt topic...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
Nemo is praf. Eu nu stiu de ce lucreaza cu ei. Dar na discutie pt alt topic...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pe lângă Urgent/Crgus(nesimțiți care nu suna, te cheamă in tot felul de puncte de întâlnire pentru ca nu au timp sa de deplaseze la tine, te taxează pentru zona 2( comune/sate) deși tu stai in oras(zona 1)), Nemoexpress sunt, in cazul meu, cu multe clase peste.
On-topic:
De la MG, prețurile deja se știu.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...02aa6360d9.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
panzerhund edition - $59 jocul, $22 posta - bethesda store us - vama 60 ron.
Attachment 265487Attachment 265488
De unde?
Si vama ceva? Ca asta m-a oprit in trecut sa il iau.
Ca sa nu fiu off: am luat Far Cry Primal steelbook de la emag. Nu pun inca poza deoarece a venit cu un dent pe front intr-una din margini si sunt indecis ce sa fac... http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...084fa0266b.jpg
Luat de pe shop.ubi.com pret total de 255 lei cu posta romana. 5 zile a durat livrarea.
Singurul minus il dau copertii, pe care este scris NOT TO BE SOLD... urasc semnul asta.
olx 150 lei cu transport prin cargus :)
Attachment 265490
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Little big planet Goty-37 Ron cu tot cu transport OLXhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4e9b2057d2.jpg
square enix store eu - bravo lor! l au impachetat frumos - 139 euro sau 641,18 ron.
Attachment 265497
Day One, bravo man =D>
Hitman luat ieri, The Division si Far Cry Primal la lansare (well, tot pre-order).
A spus 139 de euro
Trimis de pe Lună
A editat după...
@razu puteai să îl iei și de la noi, nu cred ca îți venea cutia distrusă de la Altex
Poate ca nu venea botita cutia dar la Altex exista sansa sa nu mai vina vreodata ( a fost cazul altor editii limitate ) , putea venit cu AWB-ul lipit direct pe cutie ( fara cutie suplimentara ) + Altex l-a avut la 699 lei pana acum cateva zile cand l-au scazut la 599 .
asa este, dar eu sunt certat cu altex. de prea multe ori mi s-a intamplat sa primesc jocuri fara cutii de carton, botite, distruse, intoarse pe dos, sa ma cert cu ei, sa vb cu aia de la relatii clienti, sa nu mai aiba, sa aiba in satu mare si sa trebuiasca sa ma duc pana acolo. altex a ramas last resort.
gamerland e my go to place pentru jocuri, iar ce-i cu semnul intrebarii de pe amazon samd. cat despre diferenta de pret, am dat 640 de lei pe o bucata de plastic vopsita, o cravata si o bucata de carton cu un cod tiparit. ar trebui sa fiu cel mai mare ipocrit sa ma tocmesc la 40 de lei cand tocmai am aruncat 640 de lei pe fereastra.
also, ce ironic mi se pare ca l-au trimis din uk, no shipping costs, si a ajuns on release day, iar altex nu poate sa-mi livreze jocuri day one in bucuresti.
Cumpărate de pe olx, 70 lei ambele. (de asemenea, foarte de treabă băiatul, mi le-a adus până în fața căminului aproape)
...ca sa stiti pe ce dati banii, daca va paste gandul. greutate si textura ok, dar ochii aia mi se par sinistri si goi.
Attachment 265513
Poate pentru ca este un asasin 😂
Trimis de pe Lună
Ultima achizitie....
Foarte multumit :)
When society falls we rise
Gumtree, £35