Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Clair Obscur: Expedition 33

1. #1 SP
    Manager paul's Avatar

Clair Obscur: Expedition 33

PS5, XS, PC (EGS, Steam).
    Game Pass Day One.
    Octombrie 2025.
    Attached Images Attached Images clair-obscur-ann_06-09-24-768x432.jpg

2. #2 SP
    Member morphine's Avatar
    N-am inteles exact despre ce e jocul asta desi pare interesant.

3. #3 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Una dintre cele mai placute surprize de aseara, care m-ar fi urcat pe gard daca nu vedeam combat-ul dar, chiar si asa, pare un joc construit cu mare atentie pentru detalii, cu un environment bogat si frumos colorat, sper sa livreze ce si-au propus, top 10 on my 2024/2025 wishlist!

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    First look gameplay:

IGN preview:

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in primavara 2025.

Cast reveal:

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 24 aprilie:

7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Desi nu a prezentat pic de interes pana acum, pot spune ca dupa aceasta prezentare, il voi downloada si juca day 1 (daca am timp), pentru ca mi se pare ceva senzational si spectaculos, ce-mi aduce aminte de copilarie (cand jucam FF-uri si Kingdom Hearts-uri), dar cumva cu sistemul de combat pe ture adus la zi.

8. #8 SP
    Manager paul's Avatar
    Previews:
    IGN:

GameSpot:

Easy Allies:

9. #9 SP
    Sunt efectiv amutit de cat de bine arata jocul asta si cat de interesant pare!
    Deja cu asta si cu KCD2, anul 2025 arata bine de tot!

10. #10 SP
    Member tudort's Avatar
    https://youtu.be/QUfuYbeOi5c?si=08VYwFAGDgUNuTtr

Sent from my Pixel 9 Pro XL using Tapatalk

11. #11 SP
    Member tudort's Avatar
    https://youtu.be/dhLkblbr6No?si=f6K9Ak36t53MN83x

12. #12 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    92 pe OpenCritic

Incredibil, bravo lor!

13. #13 SP
    Member tudort's Avatar
    https://youtu.be/birZsOlVkSE?si=EmdanGJ52l0EtoUR

14. #14 SP
    Wow, ma bucur atat de mult cand un joc pe care abia il astept primeste o receptie foarte buna, ca si cand as fi lucrat eu la el!

15. #15 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Nu m-ar mira sa incerce sa ii cumpere sony dupa lansarea asta, nush cat de bine ar fi pentru consumatori. Bine, e foarte posibil sa fie doar hype mare pt un joc la pret mic cu content okey( nici prea mult, nici prea putin)

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Nu m-ar mira sa incerce sa ii cumpere sony dupa lansarea asta, nush cat de bine ar fi pentru consumatori. Bine, e foarte posibil sa fie doar hype mare pt un joc la pret mic cu content okey( nici prea mult, nici prea putin)
    De ce Sony si nu...Xbox care a crezut in ei si i-a ajutat inclusiv la finantarea acestui joc?

17. #17 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Stiam ca sunt independenti iar publisherul nu are treaba cu xbox, posibil sa gresesc. Ziceam de sony pt ca au avut mai mereu cele mai bune rpg-uri in ecosistem. Oricum, ideea de exclusive a cam disparut, doar sony mai tine cate 1 an cu dintii de cate un titlu

18. #18 SP
    Member tudort's Avatar

19. #19 SP
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    Stiam ca sunt independenti iar publisherul nu are treaba cu xbox, posibil sa gresesc. Ziceam de sony pt ca au avut mai mereu cele mai bune rpg-uri in ecosistem. Oricum, ideea de exclusive a cam disparut, doar sony mai tine cate 1 an cu dintii de cate un titlu
    Daca nu ma insel, au zis chiar ei in ceva video trecut ca cei de la xbox le-au dat oportunitatea sa bla bla si d-aia este si jocul day 1 in gamepass.
    Posibil sa ma insel, dar eu ceva de genu tin minte.

20. #20 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    I-am dat preorder sa-mi ajunga maine, nici nu mi-am dat seama ca maine e launch day
    Sunt foarte hyped, chiar n-aveam ce sa joc, ma bucur sa vad notele mari. Parca mi-am si revenit dupa Metaphor Refantazio si mai intra un TB RPG

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast