Tocmai azi am văzut și eu acest joc. Din ce am înțeles o sa fie gratis.
Data de lansare 28.09.2020, PC, Android, Nintendo Switch și PS4
Gameplay:
PS: Seamănă foarte mult cu Zelda BotW![]()
Tocmai azi am văzut și eu acest joc. Din ce am înțeles o sa fie gratis.
Data de lansare 28.09.2020, PC, Android, Nintendo Switch și PS4
Gameplay:
PS: Seamănă foarte mult cu Zelda BotW![]()
F2P open world action JRPG. Nu e MMO, dar are co-op elements.
PS4, PC, iOS, Android - September 28, 2020.
Switch - TBA, 2021.
Genshin Impact-Step into a Vast Magical World for Adventure
Behind the scenes:
Genshin Impact-Step into a Vast Magical World for AdventureOriginally Posted by mihoyo
Pre-register: Genshin Impact Pre-Registration - Let's go on an adventure!.
Genul asta de joc nu este cana mea de ceai, in 99 % din cazuri chiar le evit, nu sunt weebAcestea fiind spunse...i-am dat o sansa aseara, nici nu stiu de ce.
Jocul este chiar fun, desi simplist la prima vedere, cel putin pe prima portiune de harta cand vine vorba de misiuni. Am dat unlock la vreo 5 caractere pana acum, nu stiu care e maximul, incerc sa le fac level asemanator pe toate ca sa fie cat de cat ok in battle pe unde le iau. Are destul depth cand vine vorba de upgradeuri pe caracter, arma, artifacts, enchance.
Din experienta mea limitata, e un fel de Dauntless/Monster Hunter, deci banuiesc ca se pot juca toate aceste misiuni SP si in co-op. Aveam impresia ca are si o componenta online only, unde faci misiuni cu altii. Sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar nu am vazut vreo optiune unde te conectezi sa faci altfel de misiuni cu oameni online.
Eu nu am reusit mare lucru in el, desi am avut peste 130h in Zelda BOTW.
L-am pus initial pe iPhone unde se misca perfect, dar fara controller support, nu-l pot juca, asa ca am incercat pe PS4. Din pacate, merge execrabil si nu am rezistat mai mult de 15 minute in joc. Si nu doar din cauza frame drops-urilor, dar mai ales din cauza ca este mult prea anime pentru gusturile mele.
Da, are frame drops uneori, dar nu asa deranjante, cel putin pe Pro. Nimic game breaking, dar mai face figuri cand deschizi harta sau cand revii in joc de la un meniu/submeniu.
Nici eu nu le am cu jocurile de genul, (Zelda mi se pare ca intra intr-o alta categorie, desi are un stil oarecum asemanator) dar asta mi s-a parut dragut, mai ales ca este un F2P. Sunt convins ca il vor imbunatati pe parcurs, mai ales din punct de vedere tehnic, pentru ca pe partea de content, am vazut ca are destul, ramane sa vad daca este cu chestii de umplutura sau nu. Acum trebuie doar sa cresc Adventure level sa il si pot accesa...
Brrr...Ass Creed vibes.
L-am luat si eu pe PS5 la recomandarea (insistentele?) unei prietene. De 2 zile nu il pot lasa din mana, e absolut fenomenal. Nici nu mai stiu de cand nu am mai jucat un open world cu world design de calitate, care sa promoveze explorarea in loc sa te puna sa te deplasezi la 1000 de iconite pe harta cu creierul dezactivat. Lumea din Genshin e plina de comori si secrete, fiecare minut vine cu o noua mica descoperire, si majoritatea sunt pozitionate astfel incat sa iti rasplateasca curiozitatea, nu doar trantite la intamplare ca sa dea la numar.
Povestea principala pare stupida, cum e de asteptat de la un joc anime, dar am facut cateva misiuni secundare chiar foarte faine pana acum. Marele minus al jocului e ca e gratuit si incearca sa iti bage pe gat lootboxes, motiv pentru care de la mine nu vor vedea niciun leu in ciuda faptului ca as fi fost dispus sa platesc full price pentru un joc de genul asta.![]()
Se lanseaza pe XS in 20 noiembrie:
Genshin Impact Coming to Xbox on November 20 - Xbox WireOriginally Posted by Xbox Wire
Bookmarks