Acasa, in living, am un raft cu jocuri. Acest raft are o dimensiune finita, ceea ce ma opreste din a strange o colectie care ar creste in fiecare luna pana cand nici pisica nu ar mai avea loc de carcase. In urma acestei limitari, deci, am decis sa pastrez in colectie doar jocuri care imi sunt dragi si care pare ca au fost facute cu dragoste, atat jocul in sine cat si prezentarea editiei fizice.
Voi continua sa postez in acest thread editii care consider ca merita avute in colectie, exclusiv editii care ofera si altceva pe langa un simplu disc in carcasa: poate un manual cu instructiuni, poate un cartonas de membru, poate un artbook. Va invit sa impartasiti si voi obiecte dragi din colectia personala, poate descoperim niste comori ascunse.
Dodgeball Academia
Pros:Cons:
- Vine cu un manual dragut.
- Gameplay unic, creativ, o gura de aer proaspat.
- Poveste amuzanta plina cu glume pentru tocilari.
- Personajele au multa personalitate, reusesc sa duca povestea fara probleme.
- Are optiune de local versus multiplayer.
Pret si disponibilitate: 46 de lei la jocurinoi.
- AI-ul lasa mult de dorit, ceea ce a facut jocul destul de plictisitor dupa aproximativ 5 ore (main story 8 ore, platina 10 ore). Pentru a te bucura de el mai mult, e nevoie de un prieten cu care sa joci local multiplayer.
Cuphead
Pros:Cons:
- Membership card, 6 cartonase cu comice fata-spate, coperta reversibila superba.
- Contine jocul si DLC-ul pe disc, o editie completa si finala.
- E Cuphead, come on!
Pret si disponibilitate: 120 de lei la jocurinoi
- ???
Bookmarks