Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Jocuri indie lansate in format fizic

1. #1 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar

Post Jocuri indie lansate in format fizic

Acasa, in living, am un raft cu jocuri. Acest raft are o dimensiune finita, ceea ce ma opreste din a strange o colectie care ar creste in fiecare luna pana cand nici pisica nu ar mai avea loc de carcase. In urma acestei limitari, deci, am decis sa pastrez in colectie doar jocuri care imi sunt dragi si care pare ca au fost facute cu dragoste, atat jocul in sine cat si prezentarea editiei fizice.

Voi continua sa postez in acest thread editii care consider ca merita avute in colectie, exclusiv editii care ofera si altceva pe langa un simplu disc in carcasa: poate un manual cu instructiuni, poate un cartonas de membru, poate un artbook. Va invit sa impartasiti si voi obiecte dragi din colectia personala, poate descoperim niste comori ascunse.

Dodgeball Academia
    Pros:
    • Vine cu un manual dragut.
    • Gameplay unic, creativ, o gura de aer proaspat.
    • Poveste amuzanta plina cu glume pentru tocilari.
    • Personajele au multa personalitate, reusesc sa duca povestea fara probleme.
    • Are optiune de local versus multiplayer.
    Cons:
    • AI-ul lasa mult de dorit, ceea ce a facut jocul destul de plictisitor dupa aproximativ 5 ore (main story 8 ore, platina 10 ore). Pentru a te bucura de el mai mult, e nevoie de un prieten cu care sa joci local multiplayer.
    Pret si disponibilitate: 46 de lei la jocurinoi.

Cuphead
    Pros:
    • Membership card, 6 cartonase cu comice fata-spate, coperta reversibila superba.
    • Contine jocul si DLC-ul pe disc, o editie completa si finala.
    • E Cuphead, come on!
    Cons:
    • ???
    Pret si disponibilitate: 120 de lei la jocurinoi
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30-6-.jpeg whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30-5-.jpeg whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30-4-.jpeg whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30-1-.jpeg whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30.jpeg whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30-3-.jpeg whatsapp-image-2025-04-14-06.43.30-2-.jpeg

2. #2 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    The Knight Witch
    Pros:
    • Cartonase cu artwork, coperta reversibila, cod pentru soundtrack digital.
    • O combinatie unica intre bullet hell, metroidvania si deck builder - le face foarte bine pe primele doua.
    • Poveste neasteptat de reusita pentru genul asta de joc. De fapt, nu cred ca am jucat alt metroidvania cu personaje asa bine conturate.
    Cons:
    • Nu face foarte bine partea de deck building. Fiecare carte reprezinta o abilitate diferita. Ai 3 carti in mana, iar cand folosesti una din ele, tragi automat alta random din pachet. E extrem de greu sa fii atent la ce carte ai tras, in timp real, in timp ce esti in mijlocul unei lupte cu sute de proiectile care te urmaresc.
    Pret si disponibilitate:
    • PS5 85 de lei la jocurinoi
    • Xbox 73 de lei la jocurinoi
    • Versiune de PS4 a costat 54 de lei anul trecut, dar nu mai e in stoc acum.
    Attached Images Attached Images whatsapp-image-2025-04-16-7.57.17-am.jpeg whatsapp-image-2025-04-16-7.57.18-am.jpeg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.