eu unul joc:)
Printable View
Va salut.Am primit si eu cadou un PS3 de 250 si mi`am cumparat 3 jocuri Fifa 11 Pes 11 si pt move sports championship.Gata cu lauda sa trec la problema mea. La pes sunt curios daca exista undeva cumva sa iti vibreze joystick`ul in mana cand dai bara ? Si as mai vrea sa stiu cum pot sa pun sa faca hent jucatorii . Va multumesc si astep raspunsurile voastre ...
P.S. Sunt nou pe forum si daca am gresit in a posta aici va rog sa nu va suparati pe mine si sa ma indrumati spre bine :D Va salut !!!
Salut, bine ai venit. Ai postat bine si acum sa-ti raspund la intrebari: nu are functie de vibrare si nici nu poti sa faci hent cu jucatorii.
Cred ca la Fifa 12 va exista posibilitatea sa faci hent, acum nu stiu daca o vei putea face si intentionat, daca la asta te-ai referit.
M-am referit strict la PES, fiind thread pentru PES.
Multumesc foarte mult pt ajutor . Am intrebat de hent ca am citit pe undeva sau mi`a spus cineva pe net nu imi mai aduc aminte bine ... ca ai si hent ... dar nu mai stiu daca la Pes sau la Fifa ... asa ca am intrebat ... Multumesc oricum ! :D
fifa 11 are varianta on/off la hent ... preferabil sa joci cu hentul pe off,deoarece se da foarte des penalty la mingile jucate in careu ... sa speram ca hentul va fi implementat mai bine in pes 12,eventual ...
Da eu chiar as vrea in pes12 sa fie asa ceva ... cel putin sa faca ceva cu portarul ala frate ca sunt momente cand degajeaza mingea din afara careului chiar ar fi frumos sa bati o indirecta sau penalty sau sa un cartonas rosu ... la portar.Si asa au spus ei ca vor sa fie cat mai realistic ...:D Speranta moare ultima !!!
P.S. vom vedea a zis orbu :D