@AndyZ thanks man
@psypc2 a fost odata afara
Am mai jucat MP in ultimele zile si am gasit cateva neajunsuri:
-e foarte greu sa deosebesti tinta intr-o multime mare
-nu toate caracterele apar la fel de des in multime
-puteau sa faca luptele mai interesante, nu doar de 2 butoane
-atunci cand esti urmarit, chiar daca adversarul e la cativa metrii in spate, te poate asasina
-matchmaking-ul are mici probleme
-echipele (la Manhunt si Alliance) nu sunt mereu echilibrate, ar fi fost mai fair ca jocul sa faca echipele
Imi plac insa hartile, abilitatile si conceptul de MP in Assassin's Creed, as fi preferat insa sa dezvolte ultima parte a story-ului decat sa lucreze la MP.
Mai joaca cineva MP?Eu vreau sa incep maine seara, dar nu-mi place linistea care domneste pe aici.
@l0st - sorry mate, dar eu is pe PS3![]()
Următorul din serie o să �nceapă probabil exact de unde s-a terminat povestea, vom �nțelege atunci ce, cum și de ce. Asta �n caz că nu se hotărăsc să-l lungească și mai mult.
�n cazul �n care nu ai jucat episoadele anterioare sau ți-a scăpat ceva pe parcurs, aruncă un ochi aici, cantiatea de informații este vastă și foarte ok organizată.
Asa.. mi-am facut damblaua cu Vietnamul pe anul asta.. iar de azi o sa fiu in AC. Dupa-amiaza vreau sa mai pierd vremea prin SP sa mai vizitez Roma, dar de pe la un 7-7 jumate asa o sa fiu in MP. Daca mai joaca cineva dintre cei pe care nu ii am in lista deja, add mugabe86 please. Mersi![]()
Stie cineva de ce da eroarea asta cand incercam sa jucam cu cineva ?
You cannot join this match. The other player hasn't purchased or unlocked that content yet.
nu stiu sigur daca s.a mai vorbit despre asta nu am stat sa vad toate paginile ,,dar in ce oras se intampla actiunea
In Videle si Andrasesti. Poti trimite asasinii in misiuni speciale in Stefanesti, Dabuleni, Jurilovca si Slava Cercheza.
Bookmarks