Mai joaca cineva diseara multi pe PS3? E ultima mea zi de AC:B si as prefera sa o inchei in compania unor coforumisti![]()
Mai joaca cineva diseara multi pe PS3? E ultima mea zi de AC:B si as prefera sa o inchei in compania unor coforumisti![]()
Sorry mate, dar nu am vazut mesaju in timp util asearaO sa mai joc acum vreo juma de ora pana ajung level 32 si ma opresc, ca mai am si altele la rand. Vad ca esti level mic. Sfatul meu? Keep playin', it's a great ****in' game that grows on you
![]()
A mai patit cineva problema asta cu trofeele? Nu mi s-au deblocat vreo 3 pana acum...pentru Seq 5, 6 si pentru recruit-ul care devine Assassin. Cum ati remediat in caz ca ati patit/reusit?
Multumesc.
E un bug, uite ce tre sa faci:
1. Deleted ACB file in Game Data Utility folder.
2. Loaded up game disc.
3. DECLINED update.
4. Let game install.
5. Went back to XMB.
6. Loaded up game again.
7. Installed update.
8. Started new story.
Din pacate tre' sa incepi jocu din nou
@boga, sunt level 11 acuma![]()
Mie unul mi s-au părut aproximativ la fel, dar depinde și c�t de mult timp acorzi side questurilor, trofeelor, etc ..
va multumesc mult. m-ati facut sa fiu cu un pas mai aproape de cumparare. dar mai am o intrebare: cum este multiplayer-ul pe xbox?
Este excelent. Iti spun sigur ca merita. Urmaresti, te ascuzi, fugi, pacalesti adversarii deghizandu-te in alte caractere. Plus ca ai mai multe moduri: poti sa joci singur, in doua echipe sau trei. Cresti in level mai repede daca executi multe killuri silent. Bineinteles, poti sa primesti multe puncte si pentru alte tipuri de kill: aerial, cover, stealth, disguise si asa mai departe. Control-ul si gameplay-ul sunt superbe. In opinia mea nu ar trebui sa ratezi AC:B!
atunci zilele astea il iau mai ales ca vreau sa-mi fac un cadou frumos de ziua mea. see you online!
A mai patit cineva sa nu poata sa instaleze ultimul update la joc pe xbox?
Imi apare mesaj ca este un update, dau install, se intaleaza, da restart la joc si apare iar mesajul ca este un update, incep din nou si tot asa la nesfarsit, nu se instaleaza nicicum.
Assassin�s Creed: Brotherhood Animus Project Update 2.0 DLC now available
Ubisoft has announced that its free DLC for Assassin�s Creed: Brotherhood, Animus Project Update 2.0, is now available.
You can get the free update through both PSN and XBL, and it includes a brand-new game mode and a brand new map, the Pienza Map.
Bookmarks