Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 26 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 341 to 360 of 504

Thread: Assassin's Creed: Brotherhood

1. #341 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Mai joaca cineva diseara multi pe PS3? E ultima mea zi de AC:B si as prefera sa o inchei in compania unor coforumisti

2. #342 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Ma bag si eu da' sunt level 2

LE: Pe la 8?

3. #343 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Sorry mate, dar nu am vazut mesaju in timp util aseara O sa mai joc acum vreo juma de ora pana ajung level 32 si ma opresc, ca mai am si altele la rand. Vad ca esti level mic. Sfatul meu? Keep playin', it's a great ****in' game that grows on you

4. #344 SP
    Member digitalhater's Avatar
    A mai patit cineva problema asta cu trofeele? Nu mi s-au deblocat vreo 3 pana acum...pentru Seq 5, 6 si pentru recruit-ul care devine Assassin. Cum ati remediat in caz ca ati patit/reusit?

Multumesc.
    Attached Images Attached Images photo.jpg

5. #345 SP
    UberDude Honord's Avatar
    eh azi ceva ceva? pe 360 ?

6. #346 SP
    Junior Member FurYnation's Avatar

7. #347 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post
    A mai patit cineva problema asta cu trofeele? Nu mi s-au deblocat vreo 3 pana acum...pentru Seq 5, 6 si pentru recruit-ul care devine Assassin. Cum ati remediat in caz ca ati patit/reusit?

Multumesc.
    E un bug, uite ce tre sa faci:
    1. Deleted ACB file in Game Data Utility folder.
    2. Loaded up game disc.
    3. DECLINED update.
    4. Let game install.
    5. Went back to XMB.
    6. Loaded up game again.
    7. Installed update.
    8. Started new story.

Din pacate tre' sa incepi jocu din nou

@boga, sunt level 11 acuma

8. #348 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    cluster 8 este infernal

9. #349 SP
    Junior Member sufarSTARcmc's Avatar
    salut, ca sa joc mp trebuie doar jocul sau trebuie sa mai platesc ceva? pentru ps3

10. #350 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu trebuie platit absolut nimic in plus...doar jocul

11. #351 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    e mai scurta sau mai lunga cariera fata de AC 2?

12. #352 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Mie unul mi s-au părut aproximativ la fel, dar depinde și c�t de mult timp acorzi side questurilor, trofeelor, etc ..

13. #353 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Mie unul mi s-au părut aproximativ la fel, dar depinde și c�t de mult timp acorzi side questurilor, trofeelor, etc ..
    + cele 10 clustere daca doresti sa le faci, Borgia Towers, viewpoints, feathers si asa mai departe... Daca iti place jocul, nici nu-ti vei da seama cand trece timpul...

14. #354 SP
    va multumesc mult. m-ati facut sa fiu cu un pas mai aproape de cumparare. dar mai am o intrebare: cum este multiplayer-ul pe xbox?

15. #355 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    va multumesc mult. m-ati facut sa fiu cu un pas mai aproape de cumparare. dar mai am o intrebare: cum este multiplayer-ul pe xbox?
    Este excelent. Iti spun sigur ca merita. Urmaresti, te ascuzi, fugi, pacalesti adversarii deghizandu-te in alte caractere. Plus ca ai mai multe moduri: poti sa joci singur, in doua echipe sau trei. Cresti in level mai repede daca executi multe killuri silent. Bineinteles, poti sa primesti multe puncte si pentru alte tipuri de kill: aerial, cover, stealth, disguise si asa mai departe. Control-ul si gameplay-ul sunt superbe. In opinia mea nu ar trebui sa ratezi AC:B!

16. #356 SP
    atunci zilele astea il iau mai ales ca vreau sa-mi fac un cadou frumos de ziua mea. see you online!

17. #357 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    A mai patit cineva sa nu poata sa instaleze ultimul update la joc pe xbox?
    Imi apare mesaj ca este un update, dau install, se intaleaza, da restart la joc si apare iar mesajul ca este un update, incep din nou si tot asa la nesfarsit, nu se instaleaza nicicum.

18. #358 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Assassin�s Creed: Brotherhood Animus Project Update 2.0 DLC now available

Ubisoft has announced that its free DLC for Assassin�s Creed: Brotherhood, Animus Project Update 2.0, is now available.

You can get the free update through both PSN and XBL, and it includes a brand-new game mode and a brand new map, the Pienza Map.

19. #359 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    hai cine se baga la un macel? unul pe echipe ceva?

20. #360 SP
    Junior Member Alucard's Avatar
    Quote Originally Posted by digitalhater View Post

Multumesc.
    da am patit si eu la fel. trofeele pt seq 5 si train a recruit up to the rank of assassin si seq 9 is glitched. daca nu ti se deblocheaza sterge game si update save data ramane. play again seq 5 si trofeele iti apar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 26 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 ... LastLast