Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 282 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... LastLast
Results 961 to 980 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #961 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum sa instalati GTA 5

2. #962 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    trebuia specificat totusi , PE PC !

ca tot nu anunta astia nimic de pc..

3. #963 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Unii au prea multi bani, cred

4. #964 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    ^ Din banii pe care ii scoate din AdSense din clip-urile lui isi mai poate lua inca cel putin 3 laptop-uri la fel sau chiar mai bune ca ala..

5. #965 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O sa apara si varianta CG
    Attached Images Attached Images grand_theft_auto_consolegames_edition_2_small.jpg

6. #966 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Interesant (de unde isi trage Rockstar inspiratia pentru ceva elemente din noul GTA V):

7. #967 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Este foarte bine ca isi trag inspiratia din jocuri create de ei, nu de altii. Sunt destule cazuri, nu dau nume, in care companiile fura idei de la altii si le vand cu alte nume si cu mici modificari.

8. #968 SP
    pss
    Junior Member pss's Avatar
    ceva anunturi de GOLD pt console?

9. #969 SP
    Member anes's Avatar

10. #970 SP
    Member MSlv's Avatar
    imi place cum se vede aceasta poza in preview, cu artefactele de la resize, zici ca e o imagine in-game fara anti-aliasing
    Attached Images Attached Images gta_v_4r.png

11. #971 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

12. #972 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Imi pare rau daca s-a mai intrebat... se lanseaza pana la urma si pe PS4?

13. #973 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Imi pare rau daca s-a mai intrebat... se lanseaza pana la urma si pe PS4?
    Nu, din start doar pe PS3 si Xbox 360. Urmat de PC. Posibil (cine stie) ca in timp sa iasa si varianta pentru next-gen. Dar momentan, nimeni nu discuta de asa ceva. Ceea ce pentru mine e un mare semn de intrebare. Dar probabil cei de la Rockstar au optimizat atat de mult GTA V pentru consolele actuale incat le-ar lua mult prea mult timp sa-l refaca pentru altceva. Mai ales ca vorbim de arhitecturi diferite...

14. #974 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Of, of.. mi-as vinde acum PS3-ul cat mai pot sa scot ceva banuti pe el. Daca astept sa joc GTA si sa il vand dupa aceea nu am facut nicio afacere. Grea decizie..

15. #975 SP
    Member MSlv's Avatar
    Rockstar nu a scos nici variante HD ale jocurilor mai vechi ci s-a limitat la PS2 Classics, deci este foarte probabil sa nu vedem acest gta pe next gen. O sa avem un gta fullHD (pe console) peste vreo 4 ani mai mult ca sigur.

16. #976 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Of, of.. mi-as vinde acum PS3-ul cat mai pot sa scot ceva banuti pe el. Daca astept sa joc GTA si sa il vand dupa aceea nu am facut nicio afacere. Grea decizie..

Oricum, deja e un moment in care daca il dai, il dai la un pret de nimic. Slabe sanse sa scoti chiar si acum "ceva banuti". In 3-4 luni, next-gen o sa fie pretutindeni. Sfatul meu e sa pastrezi PS3-ul. Si nu numai pentru GTA. Sa dai cu 400-500 de lei o consola pentru care inca se produc jocuri... pur si simplu nu merita. Iti amintesc ca urmeaza o toamna - iarna plina de titluri fabuloase : GTA, Watch Dogs, Batman etc. Poate chiar si Black Flag o sa fie peste asteptari.

17. #977 SP
    pss
    Junior Member pss's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu, din start doar pe PS3 si Xbox 360. Urmat de PC. Posibil (cine stie) ca in timp sa iasa si varianta pentru next-gen. Dar momentan, nimeni nu discuta de asa ceva. Ceea ce pentru mine e un mare semn de intrebare. Dar probabil cei de la Rockstar au optimizat atat de mult GTA V pentru consolele actuale incat le-ar lua mult prea mult timp sa-l refaca pentru altceva. Mai ales ca vorbim de arhitecturi diferite...
    in caz ca nu stiai arhitectuta PS4/X1 este foarte asemenatoare cu cea de pe PC pentru ca ambele console folosesc procesor x86

18. #978 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Sa-i spui lui Monky "în caz ca nu ştiai" si sa fie si despre arhitectura de pc, e destul de badass.

19. #979 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce naiba sa stim noi despre viitoarele console next-gen pe un forum care se numeste consolegames.ro noroc ca ne mai lumineaza unii din cand in cand

20. #980 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Veste bună, nu vom putea juca cu cei 3 de la începutul jocului.

"They already have contacts, they are integrated with the
    world and lead a busy life - these characteristics should
    give players a sense of immediate and total immersion.
    That said, all three main characters won't be playable
    from the start. We want to give the player the
    opportunity to get to know the three characters
    individually, and explore the world as each of them, and
    it would not have been possible if all three had been
    available from the start."

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 282 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... LastLast