Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 82 of 282 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 5623

Thread: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online

1. #1621 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    ^Care-i problema ta?

2. #1622 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by pss View Post
    nu mai bine faceti voi un topic separat pt pre-ordere?
    Nu mai bine te relaxezi tu putin? Pari incordat.

3. #1623 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu stiam ca asta e de fapt "GTA V fake leaked images" thread... se discuta despre orice tine de GTA V, un joc ce nu s-a lansat inca. Sa discuti si de pre-order e mai mult decat logic...

4. #1624 SP
    Member Dante's Avatar
    Aha deci noi care vorbim de pre-orderul jocului original suntem naspa da tu esti ok ca postezi despre cat de mult astepti tu sa apara jocul spart.

5. #1625 SP
    Junior Member evolution9's Avatar

6. #1626 SP
    Member proto's Avatar
    @pss
    mai bine iti faci tu un topic separat , si postezi ce vrea sufletelul tau acolo . In acest topic se discuta orice legat de GTA , inclusiv pre-order sau orice altceva.

7. #1627 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Inca nu m-am hotarat daca sa-l iau la lansare sau sa mai astept. Ma gandesc sa nu-mi iau iar teapa cu pretul cum mi s-a mai intamplat in ultima vreme Am cumparat jocuri care dupa maxim 2-3 luni au scazut cu pana la 80 lei

8. #1628 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu am o precomanda la gameshop, special edt. 305 lei, dar voi renunţa, cine il vrea ma anunţă si vb cu Razvan sa mute precomanda pe adresa respectiva

9. #1629 SP
    Junior Member MareleVlad's Avatar
    Totusi... GTA 5 nu e ca oricare alt joc. Pana acum nu am gasit nici un GTA care sa ma dezamageasca... Va fi cerere mare. Daca o sa fie cum se promite... atunci e grav :-) Singura mea "problema" e ca nevasta-mea o sa nasca intr-o luna... nu mi-am calculat prea bine momentul :-)

10. #1630 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Quote Originally Posted by MareleVlad View Post
    Totusi... GTA 5 nu e ca oricare alt joc. Pana acum nu am gasit nici un GTA care sa ma dezamageasca... Va fi cerere mare. Daca o sa fie cum se promite... atunci e grav :-) Singura mea "problema" e ca nevasta-mea o sa nasca intr-o luna... nu mi-am calculat prea bine momentul :-)
    Felicitari si gaming placut

11. #1631 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Eu am o precomanda la gameshop, special edt. 305 lei, dar voi renunţa, cine il vrea ma anunţă si vb cu Razvan sa mute precomanda pe adresa respectiva
    Dante ai putea sa mi-o pastrezi mie?multumesc din suflet...!!

12. #1632 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ok, sa vorbesti cu Razvan sa vedem cum facem.

13. #1633 SP
    Ok am sa-i trimit un e-mail maine dimineata.

14. #1634 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cred ca se poate si altfel, cand ma suna pt confirmare le spun adresa ta, cred ca e mai simplu. Imi dai un pm cu adresa daca esti sigur.

15. #1635 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by MareleVlad View Post
    N-ai nicio vina, la momentul decisiv stiai ca se lanseaza in primavara.

16. #1636 SP
    Dant3:Io ti-o dau...am incredere in tineInsa trebuie s-o anulez p-asta standard.

17. #1637 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Lasa un mesaj pe threadul gameshop si vezi daca putem face chestia asta, deşi nu cred ca vor avea ceva împotrivă. Imi ramai dator cu un radler

18. #1638 SP
    Ω Pira's Avatar
    Bine faci Fishy ca daca nu, il luam eu.

19. #1639 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Lasa un mesaj pe threadul gameshop si vezi daca putem face chestia asta, deşi nu cred ca vor avea ceva împotrivă. Imi ramai dator cu un radler
    Ok, ti-l trimit prin posta
    Btw:raspunde-mi la pm , te rog!

20. #1640 SP
    Member proto's Avatar
    dar dc renunti la precomanda ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 82 of 282 FirstFirst ... 32 72 80 81 82 83 84 92 132 182 ... LastLast