^Care-i problema ta?
Nu stiam ca asta e de fapt "GTA V fake leaked images" thread... se discuta despre orice tine de GTA V, un joc ce nu s-a lansat inca. Sa discuti si de pre-order e mai mult decat logic...
Aha deci noi care vorbim de pre-orderul jocului original suntem naspa da tu esti ok ca postezi despre cat de mult astepti tu sa apara jocul spart.
Cultstoppers hmm
@pss
mai bine iti faci tu un topic separat , si postezi ce vrea sufletelul tau acolo . In acest topic se discuta orice legat de GTA , inclusiv pre-order sau orice altceva.
Inca nu m-am hotarat daca sa-l iau la lansare sau sa mai astept. Ma gandesc sa nu-mi iau iar teapa cu pretul cum mi s-a mai intamplat in ultima vremeAm cumparat jocuri care dupa maxim 2-3 luni au scazut cu pana la 80 lei
![]()
Eu am o precomanda la gameshop, special edt. 305 lei, dar voi renunţa, cine il vrea ma anunţă si vb cu Razvan sa mute precomanda pe adresa respectiva
Totusi... GTA 5 nu e ca oricare alt joc. Pana acum nu am gasit nici un GTA care sa ma dezamageasca... Va fi cerere mare. Daca o sa fie cum se promite... atunci e grav :-) Singura mea "problema" e ca nevasta-mea o sa nasca intr-o luna... nu mi-am calculat prea bine momentul :-)
Cred ca se poate si altfel, cand ma suna pt confirmare le spun adresa ta, cred ca e mai simplu. Imi dai un pm cu adresa daca esti sigur.
Lasa un mesaj pe threadul gameshop si vezi daca putem face chestia asta, deşi nu cred ca vor avea ceva împotrivă. Imi ramai dator cu un radler![]()
Bookmarks