Btw, vedeti ca aveti manualul GTA V complet pe iOS (ca si aplicatie separata)... Nu stiu daca este si pe Android (nu am verificat).
Primul crash in GTA 5, varianta digitala PS3: am dat skip la o misiune (cea cu trevor in care trebuia sa aterizez avionul, am incercat de vreo 4 ori, nu mi-a iesit si m-am enervat) si jocul a ramas in loading screen vreo 5 minute. N-avea rost sa-l mai las, sigur se blocase. Am dat quit game, sper sa nu se fi busit salvarea.
am patit si eu un blocaj ieri dar in varianta hard copy a jocului, pe disc. am schimbat de pe franklin pe michael si s-a blocat, nu puteam decat sa ma invart cu R3 in jurul lui in rest niciun buton nu mai mergea. am iesit si am intrat iar si a fost totul ok.
eu am gasit elicopter cu mitraliere undeva in dreapta hartii, pe coasta, cam in drept cu orasul, e un national institute or something, am gasit o scara langa o cladire, am urcat pe ea, and there it was
Jur ca dialogul din GTA V este unul din cele mai bune.Ce am auzit acum.
"When I'll get home,I'm gonna smell your d*ck"![]()
@mof990 La cat % esti? Eu la 79%
Grand Theft Auto 5 hits the $1 billion mark
It has happened, Grand Theft Auto 5 has hit the $1 billion mark in sales.
Take-Two Interactive have just announced that Grand Theft Auto V, the critically acclaimed latest release from the iconic interactive entertainment series, has achieved worldwide retail sales of more than $1 billion during its first three days on sale.
Take Two believe this means that Grand Theft Auto V is the fastest that any entertainment property, including video games and feature films, has reached this huge milestone. This means that it’s already set two records, and is heading for a third.
Imi spuneti si mie cum se jefuiesc magazine, benzinarii, frizerii, gogoserii, saormerii etc? Ma invart ca idiotu prin magazine si nu pot scoate arma....Trebuie sa mai avansez in story? Inca n-am ajuns la Trevor....
Bookmarks