Dupa 5 ore de joc doream sa afirm contrarul observatiilor pe care le-ai facut tu. Nu pot sa-mi explica altcumva, insa este clar o problema si cu varianta digitala PS3 asemenatoare probabil cu cea de pe Xbox 360.
Disc:
- calitatea texturilor halucinanta pentru un joc atat de mare, se pare ca si Rockstar au devenit un fel de wizards precum cei de la Santa Monica, Naughty Dog.
- in nici un moment nu am simit vreun frame drop deranjant si am fost foarte atent la acest detaliu, mai ales dupa ca am citit atent analiza facuta de eurogamer, face-off-ul mai bine spus
- nici un fel de Pop-in, cel putin in oras, parte in care mi-am petrecut cel mai mult timp din cele 5 ore de joc
In fine, pe de alta parte drivingul este excelent, partea de shooting si-a pastrat caracteristicile clasice Rockstar cu imbunatatiri aduse in trecut de Red Dead sau Max Payne.
Universul in care se petrece tot ce inseamna acest joc este mirobolant, astept din moment in moment sa iasa un curcubeu din fundul personajelor de care m-am indragostit instant.
N-am avut asteptari prea mari de la joc si poate de aceea mi-au fost intrecute toate cu brio. Mai revin cu pareri, oricum doar am zgaraiat suprafata fin de tot.
Toate parerile vin de la un om care iubeste seria, dar a detestat cu inversunare GTA 4.
PS: de mentionat si soundtrackul stelar, prima melodie care a aparut la radio dupa partea de intro apartine Led Zeppelin. Se vede de la o posta ca au ales cantecele cu microscopul, iar unele dintre discutiile de la radio sunt delirante de-a dreptul, nu o data m-am trezit cu un zambet tamp pe fata.