Ohoo...mai fac si eu o pauza...nu mai pot de ochi:))Am stat juma' de ora la o misiune cu aterizarea unui avion:|...il tot buseam :D
Ohoo...mai fac si eu o pauza...nu mai pot de ochi:))Am stat juma' de ora la o misiune cu aterizarea unui avion:|...il tot buseam :D
Poate s-a uitat doar în partea dreaptă a ecranului... Oricum, a mai fost postat filmulețul de două ori până acum!
Ce ma seaca discuţiile astea de...mentorica;)
Voi numarati frame-urile sau va jucati? Pai ce facem aici? Ia, daca v-ati plictisit, aruncati si la mine una bucata versiune de Xbox 360 :evil:
PS3 nu poftesc... ca au bagat putine frame-uri in el, si nici nu face pop textures :evil:
Azi am gasit si eu o statie de metrou, defapt tramvai :), in GTA IV ma plimbam destul de des cu metroul ;)
L-am jucat vreo cateva ore. Am observat ca daca instalez DVD2 pe HDD jocul se misca mai prost si bineinteles apar problemele cu texturile. Intrebare: numerele de sub fiecare personaj din rola pentru character switch ce reprezinta?
Acele numere reprezinta cate misiuni sunt disponibile cu fiecare personaj :)
primele informatii in legatura cu numarul de jocuri vandute, ce e drept pentru UK News: GTA V records biggest launch in UK history - ComputerAndVideoGames.com
Quote:
Rockstar's latest title, which launched globally on September 17, managed to sell around 1.57 million units in its first day on sale, pulling in around £65 million, according to Chart Track figures.
Jocul a avut incasari de $800 milioane in primele 24 de ore de la lansare. Ca si comparatie, precedentul joc ce ocupa prima pozitie la capitolul incasari , Call of Duty: Black Ops 2, a reusit sa atinga aceasta cifra in 5 zile.
=D>
Grand Theft Auto V Makes $800 Million On First Day - News - www.GameInformer.com
Nu se aude nimic de un patch care sa rezolve problema cu Disc 2 pe Xbox 360 ?
Oh yeah , de cand asteptam un joc sa intreaca COD-ul la vanzari :evil: Macar jocul asta merita din plin.
Cum ii jocul ? :p Intrebarea ii pt. cei care l-au jucat
Dupa aproape 20 de ore de joc, nu am avut nicio problema tehnica cu jocul. Texture pop-in doar de cateva ori, insa nimic deranjant. Nu am avut scaderi de fps sau alte probleme. Joc pe Xbox si am instalat ambele discuri direct pe HDD ca la orice alt joc. Nu stiu de ce va plangeti, nu sunt probleme.