Sunt masini de politie random cu duiumu', in trafic sau i-am vazut stand la panda cu radaru' pe autostrada. N-ati fost voi atenti.
Sunt masini de politie random cu duiumu', in trafic sau i-am vazut stand la panda cu radaru' pe autostrada. N-ati fost voi atenti.
Si eu si razvanrazy jucam pe Xbox, probabil erau toti la gogosi si cafea pe/ in PS3-urile voastre :memetroll:
La voi n-apar ca pica fraimreitu :memetroll::memeyes:
cum tintesti inainte sa tragi cand esti in masina?
Nu cred ca poti, iti apare crosshair-ul doar atunci cand incepi sa tragi, de aia e musai sa ai un uzi in inventar ca e mai usor de manevrat din masina.
e foarte stresant, consum gloante aiurea, abia nimeresc cauciucurile din 2 incarcatoare, asta pe strada, daca ma duc in off-road e trist
de asta nici nu ma mai leg, am cam invatat cand trag unde e centrul ecranului, dar da poate ar ajuta din masina sa fie mai vizibil
Mie chiar imi place cand sar si personajul se lipeste cu fata de un zid, stalp, etc. Nu cred ca sunt buguri.
Alea nu sunt buguri. Dar logica nu au. Fac parte din sarmul jocului.
Nu sunt bug-uri, sunt un feature. :memetroll:
Cred ca multi dintre voi uita ca e un JOC - Joie de vivre
se poate modifica tinta din punct in cruce :)
daca nu se putea modifica cred ca paralizam de nervi..apropo de grafica, nu-i diferita de gta iv pe un pc capabil..
http://cloud.steampowered.com/ugc/11...E4BB39197D29B/
doar interioarele caselor sunt foarte misto facute , in rest e gta IV ca exterior
Pai este acelasi motor grafic dar sa fim seriosi GTA5 este peste 4 la toate capitolele.Din 2008 si pana in 2013 e totusi o diferenta
Comparativ cu gta4 PC o fi asemănător, dar dacă îl compari cu IV pe consola e mult peste.
Imi permit sa te contrazic. Este diferenta ENORMA intre cele 2. In primul rand, paleta de culori este complet diferita, texturile sunt mai mari, masinile au mai multe poligoane si arata pur si simplu superb (sunt momente cand ma opresc sa ma uit la cum se reflecta soarele in masina intr-un apus sau chestii de genu), FOV-ul este IMENS fata de 4 si pe langa toate astea, nu inteleg cum, dar au bagat niste animatii absolut dementiale pentru fiecare personaj =D>
Are cineva freeze-uri din cand in cand pe PS3? De ex. mergeam cu masina si imi da un freeze de vreo 5-6 secunde dupa care o ia de unde ramane, like nothing happened :-??. Am patit de vreo 7-8 ori asta.
eu n-am patit, nici cu avionul in vro 10 ore de joc