Nu ai cum cu barca. Am incercat eu. Sunt cateva cascade mici pe care nu le poti urca. Incearca (cum trebuie sa fac si eu, tot pentru acelasi lucru) sa iei cu elicopterul, submarinul si sa-l duci acolo si gata :)
Nu ai cum cu barca. Am incercat eu. Sunt cateva cascade mici pe care nu le poti urca. Incearca (cum trebuie sa fac si eu, tot pentru acelasi lucru) sa iei cu elicopterul, submarinul si sa-l duci acolo si gata :)
pot pune barca pe remorca, sa o leg de masina si sa o duc acolo?
la naiba eu nici nu stiam ca poti transporta cu elicopterul chestii :)). nici de remorca nu stiu.
De legat nu ai cum. Cu remorca, nu stiu ce sa zic. Poti incerca cu tow truck, sa-l bagi jumate in apa sa vezi daca apuca barca si sa o duci asa "taraita" pana acolo, unde sa o bagi la fel in apa.
O poti pune pe un camion, bagat la fel in apa, dar nu ai cum sa o legi si sigur o sa cada la o curba.
cica ar merge cu elicopterul transportor, cel cu 2 elicii, coboara un carlig din el si poate agata orice, chiar si tancuri. asta il furi din baza militara sau il cumperi daca ai bani
L-am cumparat eu, dar nu am reusit sa las carligul. O sa incerc metoda recomandata de un coleg cateva pagini in urma, poate reusesc :)
pai nu se lasa automat?
cred ca se lasa cu unul din butoanele de la d-pad
Carligul la Cargobob se lasa ca si la Tow-truck
A văzut cineva misiunea în care Trevor zice "Do you want me to get my d1ck out again?" ?
Da.
Dc pe atex nu m.ai este gta5?
PS:dupa phone imi arata ca e in stoc
am dat si eu request pt Crew. ID:malpraxis06. oh si btw, i s-a mai intamplat cuiva sa aiba FPS mic? M-am jucat la un prieten si mi se pare ca se misca mult mai bine (el il avea pe Xbox360 iar eu il am pe PS3).
Am fost eu acum cu barca (dupa ce am reusit sa prabusesc elicopterul cu submarinul intr-o explozie de toata frumusetea :evil:) si am gasit avionul
Nu am avut inca sansa sa incerc modul acesta dar pare super fun. : D
https://www.youtube.com/watch?v=NcHPxAm3nHA