Mama omida, o sa ma �nsor din dragoste sau interes? :p
Mama omida, o sa ma �nsor din dragoste sau interes? :p
Nu există și a treia variantă? :D
Sigur va aparea pe urmatoarea generatie de console. Cam pe la sfarsitul lui 2012 asa se va lansa si consolele cu GTA V inclus pe ele. Vei putea juca de pe W.C cu holograma. :)
Mi-e greu să cred că vor lansa GTA V inclus cu consolele, sau �n bundle. Rockstar sunt precauți de obicei. G�ndește-te puțin. PS3 a costat �n jur de 600 de dolari la lansare, iar PS4 nu dă semne să fie cu mult mai ieftin. Așa că nu multă lume va sări să cumpere consolele ca p�inea caldă. Abia peste un an, doi, va �ncepe lumea să le cumpere serios, c�nd vor apărea mai multe exlusivități ce merită. Așa a fost și generația asta, așa că, dacă Rockstar știe mai bine, va aștepta puțin �nainte de a se �ncumeta să lanseze ultimul joc din cea mai cunoscută franciză a lor și să se trezească că vor vinde bucăți �n pierdere.
Lasand gluma la o parte, eu nu cred ca se vor lansa urmatoarele console prea curand.
Nu ma intereseaza grafica, ci jocul, de abia astept sa apara. Sa ma plimb prin muntii aia ca sunt satul de betoanele din GTA iv.
Sunt fericit cu PS3-ul meu si sper ca si altii. As vrea si xbox, dar na. No job, no money, no problem.:evil:
Si eu abia astept GTA5:). Pana atunci joc Sleeping Dogs, surprinzator de bun. Dar tot betoane - cel putin pana acum.
Sper doar sa puna mai mult accent pe drumurile de tara si munti. Sa urcam cu Aro-urile in varful muntelui B-)
Ce ma urcam in Sanandreas cu bicicleta in varful muntelui si ma aruncam cu parasuta.
Sper ca GTA V sa fie cel mai bun de pana acum si la free roaming si storyline.
Nu vreți voi să faceți schimb de numere de telefon și să vă sunați? Discutați on topic sau deloc.
Shall i provide you the correct releasing date? Or maybe not
Oricum , lansarea e anul acesta in noiembrie pe 23 . Si cel mai probabil o sa fie pe generatia asta de acuma . Nu am auzit nicaieri sa amane pe generatia viitoare de console , plus ca multa lume abea asteapta sa apara acest joc . Si motivul ar fi precomanda care au anuntato . Din imaginile de la ei de pe site , mi se pare ca e un fel de San Andreas , mapa asemanatoare . Acuma asteptam sa vedem ce va fi . Pe amazon am vazut direct de la ei precomanda la 60 dolari si doar pentru Playstation 3 si Xbox 360 , doar ca imaginea de pe Carcasa nu e officiala inca . Varianta de PC nu este .
Pe contul lor de pe amazon asa arata PS3 si Xbox 360 . Oricum , asteptam sa vedem .
E clar ca va ajunge pe toate platformele, chestia e sa vedem pe care iese prima oara.
http://www.youtube.com/watch?v=yhxK9...e_gdata_player
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
E ok, sa iasa mai prin iulie sa fiu in vacanta :D