Ce-ti mai place sa campezi... :D in prima scena pe pod, nu sa gandit nimeni sa vina peste tine cu un avion de lupta? :evil:
Ce-ti mai place sa campezi... :D in prima scena pe pod, nu sa gandit nimeni sa vina peste tine cu un avion de lupta? :evil:
Nu cred ca am campat. Eram in constanta miscare in luptele 1v1. Si cu jet-ul nu mai era nimeni. Curatasem tot:))
Se poate schimba masina care iti apare in fata casei? De exemplu la Franklin, pe tot parcursul povestii am avut muscle car-ul ala alb. E posibil sa o schimbi cu o masina pe care o cumperi? Sa nu mai fiu nevoit sa dau o fuga la garaj sa o iau de acolo.
Nu, dar o poti modifica (eventual schimba-i culoarea ca sa nu mai zici ca a fost mereu ala alb) :P
Am facut asta, am modificat-o, am crezut ca e vreo metoda sa o schimbi. Multumesc pentru raspuns.
Gta 5 Pc News &
S#!t
Iar iau dat bump Gta-ului pe pc pana in data de 24 Martie :evil:
Pc Specs :
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Nu stiu de ce, dar ma bucura faptul ca ii tot amana pe mustard race
We know the feeling bro :D
Salut,
Am invitat un prieten intr-o cursa in seara asta si cand am observat ca este rank 1. Si l-am intrebat de ce este rank 1, dupa care a inceput seria de injuraturi si mirari. Tot progresul lui online a fost resetat. A mai patit cineva asa ceva?
Deja am depus plangere la rockstar support.
Salutare,
Vreau sa stiu si eu daca mai este careva care joaca gta online, ca mi-a venit cheful sa joc din nou gta si nu am cu cine :D
Sau daca este un clan activ la momentul actual, este bine primit :))
Nick-ul meu e Reial_Ionut. O zi faina ;)
dupa parerea ta, gta online e universal? sau impartit pe ps3, xbox360, ps4 si xb1?
ghicim in stele pe ce vrei tu sa joci online?
Scuzati-ma =))
Chiar nu mi-am dat seama ca nu am scris consola.
Joc pe ps3.
http://rsg.ms/ea8f5ae On Ps3
Cineva sa jucam ? Astept un pm sau un raspuns aici.
Salut,
Poti cauta pe Social Club crew-ul "GTA Romania PS4", intri in el iar in joc dai "join crew members" si poti gasi destui cu care te poti juca.
O sa radeti de mine, dar vreau sa stiu si eu cum fac sa-mi gasesc un vehicul cumparat dupa ce am scapat cu el in apa.. mai precis nu pot sa-mi gasesc motorul am fost si la vehicle impound sau cum era dar nu era de gasit acolo..
La Online sau in campanie ?
Daca e la online, suna-ti firma de asigurari si-ti vor da unu nou, iar la campanie, prea cred ca poti. Daca nu este la Impounds (sau cum ii zice), cred ca va trebui sa-l cumperi din nou.