-
Ne putem strange si jucam, eu in wekeend nu o sa pot juca, eventual putin duminica.
Am reusit sa intru intr-un DM si dupa 20 de minute de stat in lobby, trebuia sa ma sui pe containare si etc. Am renuntat instant.
Eu joc pe PS4.
-
Pai nu mai intra in DM nu cred ca joaca multa lume modu ala ca e cam boring. Vezi incearca niste Heisturi sau misiuni.
-
Na, cum ramane, facem grupul ala sau ? Nici eu nu joc in weekend, dar joc aproape zilnic, cand ies de la servici.
-
Cel mai simplu e sa dati add la toti din thread, si cand intrati dati un mesaj la respectiv, vedeti daca vrea sa joace si faceti un party.
-
Eu maine sunt liber (sper). Skyll3x1993 PSN id.
-
GTA 5 Online - Executives and other Criminals (15 decembrie):
https://www.youtube.com/watch?v=nWUZ...em-uploademail
-
Super noul DLC. V-am adaugat si eu de pe aici la prieteni pe PSN. Tzaka24 este id-ul.
-
Am dat si eu add la cativa si invite-uri in joc/mesaje etc si nimeni nu raspunde. :)
-
Nu am prea jucat ca lucrez in conta si a fost inchiderea de luna. Sapt viitoare bagam un party :).
-
ptr gta v online , add me cedry2k2001
-
GTA 5 pe PS4 - psn id: nafetsu
-
-
GTA Online @PS4 -> iDuni_RO
Sunt la inceput, nu prea stiu cu ce se mananca :))
-
Cine joaca pe Xbox One si vrea heist-uri, sa-mi dea add - razvanrazy24 cu mesajul "consolegames GTA V"
-
Bai, pe astia nu ii intrece nimeni cand vine vorba de detalii. Telefonul lui Michael, ilustrul iFruit, simula pe versiunile de PS3/X360 ale jocului vechea interfata de iPhone, cea pre-iOS 7, cu layout-ul ala metalic. Pe PS4/X1/PC (la un an dupa ce a iesit iOS 7), e flat. =))
Incredibil.
-
-
Am jucat aseara dupa ceva timp si Los Santos este SUPERB iarna. Ninsoarea, zapada de pe jos, faptul ca te poti bate cu bulgari de zapada, am nimerit si intr-o furtuna de zapada cand zburam cu elicopterul. Ce nu-mi place este ca derapezi cu masina pe zapada. Respect pentru munca depusa de cei de la Rockstar !
-
Si anul trecu si anul acesta am ratat Los Santos cu zapada din cauza consolei stricate. Aveti idee cat va mai fi asa? Chiar vreau si eu sa apuc sa ma joc.
-
Am si eu o intrebare, cum fac nu mai aud toti cretinii cum ragaie prin microfon ? Adica sa dau pe toata lumea pe mut.
-
Nu poti din joc. Eu fac un party privat doar cu mine pe PS4 si e oprit automat chatul celor din joc. Daca joci zilele astea, da un semn.