Exact , nu grafica conteaza , sunt sigur ca jocul va fi foarte bun
Exact , nu grafica conteaza , sunt sigur ca jocul va fi foarte bun
Vrem sa vedem gameplay,stiu ca e cam devreme dar poate.
O sa fie jocul anului , o sa vedeti ;)
Mai ales daca o sa aiba mai multe misiuni decat San Andreas , gameplay mai bun , harta mai mare , o sa fie de succes mare !!! "de grafica sa nici nu vorbim "
E frumos. Imi place trailer-ul.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poate sunt eu cu capu dar trailerele din gta4 sunt mult mai reusite... sper sa nu am dreptate si jocul asta sa fie peste precedentul..
Cu siguranta va fi. Doar din informatiile pe care le avem pana acum ne putem da seama de asta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comparati cu trailerul asta din gta4... http://www.youtube.com/watch?v=D9rh5gV_dro
---------- Post added 14-11-2012 at 07:23 PM ----------
Sunt dezamagit.. la fel ca in cazul re6... re5 e peste re6 cu 6 clase...
GTA 4 s-a vrut mai serios..iar GTA 5 nu..asta e diferenta..si atmosfera e diferita...
Gta 4 a fost plin de rusi, omoruri si tot felul de chestii deastea. Gta 5 este exact cum vreau. Fete frumoase, plaje, masini luxoase, vile, vara(nu mai suport toamna aia din gta 4) si atmosfera generala data de oras. La fel e si NY fata de LA. LA e mai...cald din punct de vedere social. Fara alte gogosi va prezint al doilea trailer GTA 5:
http://www.youtube.com/watch?v=Vzue74y7A84&feature=plcp
trebuie sa mai vina vreo 3 sa posteze trailerul pe fiecare pagina... ca poate nu-l vede lumea cum trebuie. =D>
Gta 4 a fost un joc superb, dar dupa ce termini povestea nu prea mai ai ce face. M-a enervat ca au scos toate skill-urile de le faceai in sanandreas (weapon, driving, swimming etc.), dar se iarta pentru ca a fost primul GTA pe generatia actuala de console. De abia astept GTA V, sa ma plimb prin munti, paduri, desert, sa ma plimb cu avionul. Sunt satul de betoanele din gta iv. Sper sa aibe mai multe haine ca gta iv. Nu prea mi-au placut hainele din GTA iv si de multe ori mi se parea ca Niko are burta.
Are, ca e bo$$ ;-).
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Da ma, avea si ceafa lata ;)
Si Q7 alb :-D.
comparatie GTA4 vs GTA5 :evil::x
GTA 4 vs. GTA 5 comparison - Imgur
E mega ultra smecher trailerul asta, iti ridica pulsul. Nici nu se compara trailerul ala din gta 4 cu trailerul asta.
Cica "Your son James, he's a good kid" si BAM apare ala agatat de barca :)))).
la 0:53 din video ul de mai sus, nu vi se pare ca vocea seamana foarte bine cu cea a lui CJ? Accentul ala..
Pai cred ca e tot The Game - rapper-ul ala care a fost vocea lui CJ in San Andreas.
Game a fost vocea lui B-Dup in San Andreas.
La 0:53, seamana cu vocea lui CJ, dar e diferita totusi.
Abia astept sa fac putin mayhem cu un tir dinasta. :evil: