Harta e asemanatoare cu cea oficiala. Au facut-o cei de la CVG de la GTA 5 o'clock daca stiti cine sunt. Ii puteti cauta pe YouTube.
Harta e asemanatoare cu cea oficiala. Au facut-o cei de la CVG de la GTA 5 o'clock daca stiti cine sunt. Ii puteti cauta pe YouTube.
Oricum,daca imi aduc bine aminte,ziceau ca este mai mare si din cauza cladirilor,care acum sunt mai explorabile.Unde in SA,70% din cladiri erau de forma.
GTA V vs. Max Payne 3 - Side By Side Combat Comparison
http://www.youtube.com/watch?v=UMSdISbISik
Da, foarte asemanator cu Max Payne 3 gun combat-ul din GTA V.
In urma cu cateva saptamani am vazut aceasta harta insa nu cred ca asa va arata harta jocului. Pe langa faptul ca.i mica e si prea simpla.
49 days left :nuts:
Pe un forum dedicat GTA V,niste baieti incearca sa construiasca harta.Probabil acum partea de Los Santos nu mai pare asa mica:)
New Grand Theft Auto V Screens: The Fast Life
Quote:
Here are some new screens featuring a taste of the fast life in Los Santos and Blaine County. Stay tuned for much more details and media from the game in August including the first proper unveiling of Grand Theft Auto Online.
Sursa: New Grand Theft Auto V Screens: The Fast Life | Rockstar GamesQuote:
Stay tuned for much more details and media from the game in August including the first proper unveiling of Grand Theft Auto Online.
sper ca nu e aia (960x540) rezolutia la care ruleaza pe ps3...
Normal ca nu.
O sa ruleze cel putin 1080i sau de ce nu, chiar 1080p
eu pariez pe 4K
Voi de unde dati/ati dat pre-order ?
Eu am facut pre-order la Altex. Acum sper sa nu patesc ceea ce am patit cu collector edition`ul de la diablo 3.
adica? si eu tot la altex (de fapt MG) am facut pre-order, versiunea de baza la 239,90 lei.
eu cred ca va rula in rezolutie mai mare pe ps3 chiar daca i-au pus gand rau posesorii de xbox