da e vechi + ca sunt multe reclame "scapate"
da e vechi + ca sunt multe reclame "scapate"
Cam cat costa editia speciala? In Romania pe unde se mai gaseste?
meanwhile in Australia
http://i.imgur.com/uu6mGR5.jpg
Pentru cei care va plangeti ca Los Santos e prea mic: just look at the lights!!
@PayneKillerȘ Eu unul il stiam deja, era cineva aici pe forum care mi-a dat prin pm link-ul la site
-----------------
L.E: Se merita sa iau ghidul strategic pt GTA V? Nu am mai luat niciodata asa ceva... vine cu ceva in plus? (inafara de walkthroughs & stuff) ma refer la chestii gen artwork... as vrea sa iau editia limitata a ghidului unde sunt 32 de pagini in plus fata de cel normal.
Bizzare:da am probleme cu altexul la precomenzi..so..
^ ce probleme ?
Cristy:Uite ce scrie pe amazon
Quote:
A Limited Edition Hardcover to the Biggest Title of the Year – First Ever for a Grand Theft Auto Title!
BradyGames Grand Theft Auto V Limited Edition Strategy Guide will include:
- Hard cover collectible guide.
- Exclusive lithograph of official Grand Theft Auto V artwork.
- A collection of Grand Theft Auto V illustrations.
- Plus, all the tips and tactics that are included in our Signature Series Guide.
---------- Post added 31-08-2013 at 21:57 ----------
Trei precomenzi pierdute, neonorate, am aflat ca trebuie eu sa sun sa confirm comanda...prostii.La ultima, AC3, editia mea, a ajuns pe rafturi si s-a vandut, pentru ca, well n-am sunat sa confirm....bull****
mi se pare o prostie faza cu ghidul strategic .. adica totusi , dau bani ca sa mi spuna cineva cum sa ma joc un joc cumparat tot de mine ? :))
Ghidul te ajuta sa completezi jocul 100% si nu am chef sa stau pe youtube non-stop ca sa fac un amarat de 100% Vreau sa platinez jocul asta... Vreau sa il am si pt ceva artwork si iti mai descrie si personalitatile personajelor in detaliu si tot felul de chestii interesante... Si pentru mine are si o valoare sentimentala fiind una din seriile mele de jocuri preferate. Sa nu mai zic ca am sa o tin si pentru colectie.
O printezi si mi-o dai si mie dupa ce o cumperi:tooth:
PLSSSS!!!:memeyes:
da , artwork ul este super , nu am ce sa zic .
5 lei si batem palma:))
Stai lin ca apare cu prima ocazie cand pune cineva mana pe ea si pe net gata de download format .pdf... Eu vreau sa il am fizic :P dar daca insisti iti scanez eu :))
sper sa iasa pdf...pana acum din ce am cautat la alte jocuri nu prea sunt....dar jocul asta e prea genial ca sa nu aiba un strategy guide pdf.:D
Neah nu e problema , rezolva baietii destepti pe torrent daca nu iese official pdf :))
Ei rezolva jocul înainte de lansare dar apoi ghidul...:))
Lol =))))
official radio previews :x :x
https://soundcloud.com/rockstargames