Si cei din Banglades il au pe rafturi de o saptamana iar un cetatean il joaca de atunci fara oprire.
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar multiplayer-ul este cross-platform?
Si cei din Banglades il au pe rafturi de o saptamana iar un cetatean il joaca de atunci fara oprire.
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar multiplayer-ul este cross-platform?
^ Normal ca nu.
Mi se pare foarte tare chestia cu co-driver(s). Cool sa ai 3 oameni in spate la masina :)) (depinde si de masina)...
^^Lol nu:)))Si asa sunt sanse mari sa le cada serverele, daramite la crossplatform
Ai o sursa?
Sursa mea : Leaked copies of GTA V spotted in Pakistan? | GearNuke
Iar la comments pe FB sunt multi care afirma ca il joc deja (postul lui Naveed Games)
Toti au GTA5 dar unu nu pune o poza cu spatele carcasei, interiorul sau manualul, de asemenea nici poze sau video cu gameplay, oare de ce?
sa puna gameplay pe yt atunci .. Pana atunci este doar o vrajeala
Alea din Pakistan pe care le-a postat JeNeI au un cover foarte ciudat... nu este nici macar cel oficial. Sunt poze din PRIMUL trailer, de acum 2 ani.
Nu e tipla originala,nici banda aia nu are..
Pret nou la Altex: 191,92lei !
Print-screens:
Later edit 1: se pare ca toate gama de jocuri beneficiaza de reduceri (20%).
Later edit 2: gata, nu mai sunt reduceri.
Pre-order done! :D Pacat ca s-au prostit cu taxa de livrare, acum e 10 lei indiferent de suma comenzii.
Probabil a fost ceva glitch in sistem de s-a aplicat pentru toate jocurile reducere. Cum a venit, cum s-a dus. :)
A mai patit cineva sa comande asa ? Le onoreaza ?
@Pira: Comenzile sub 199,90 sunt cu taxa de livrara, peste valoarea asta e cu transportul gratis.
Is curios acum ce se va intampla cu precomanda mea. In mod normal ar trebui sa platesc suma care a fost cand am dat comanda, right?
Ori te suna maine sa iti spuna ca a fost o eroare de sistem , bla bla bla...Bine poti face scandal daca vrei:evil:
Asa cum ei nu sunt responsabili de schimbarile (majorarile) de pret intervenite in timp ce comandai, nici tu nu ar trebui sa fii responsabil pt eroare lor :)) ai comandat, game over. Fa-le scandal :))
Attachment 204806
Ce părere aveţi? Frankling arată prea dubios pentru a fi legitimă.
Stie careva daca butoanele se pot configura individual stil gta pc? Din cate tin minte, Gta 4 avea o configuratie iritanta pe ps3 cu R1 aim si L1 shoot, fix invers comparat cu toate fps-urile de pe console.
Mori daca astepti pana la aparitia jocului? Nu avem de unde sa stim genul asta de detalii.
@daviddd screen-ul e 100% fake, nu are cum sa arate asa (din putinul gameplay adevarat pe care l-am vazut in trailere). In plus, uita-te la minimap. Arata ca ar trebui sa fie o strada in dreapta dar e doar un sir de cladiri.
la emag acum cativa ani au avut o eroare si toate preturile erau cu o cifra in minus sau numai stiu exact cum , dar stiu ca televizoare de 50 de milioane lei vechi erau 5 milioane , au comandat romanii tot ce au vazut cu ochii :)) , au dat si la stiri , iar emag nu a avut ce sa faca si au onorat toate comenzile... deci si altex ar trebui sa faca la fel
in UK la CE a crescut pretul cu 30 lire. wtf?! (de la 120 la 150) Se mai gaseste doar vers de xbox 360 :(
GTA: Grand Theft Auto V (5) Collector's Edition (Includes Atomic Blimp DLC) Xbox 360 | Zavvi.com
PS: n-avem si noi o lansare pe undeva?