totusi la gta 4 zburai prin parbriz :) si parca si masina se turtea mai frumos
Pe mine nu ma deranjeaza damage-ul (desi imi placea mult in GTA4), mie nu-mi plac animatiile on-foot (din video-urile cu Franklin), ati vazut cum trece prin personajul ala pe care il loveste si cum merge pe loc ?
Stii care era primul lucru pe care vroiam sa il fac in GTA V ? Sa iau o masina de teren si sa ma duc sa urc pe munte pe toate pietrele alea si dupa sa ma arunc cu ea sa vad damage-ul. Pentru mine damage-ul conteaza mult, poate mai mult chiar ca si story sau gameplay.
There are currently 35 users browsing this thread. (32 members and 3 guests) Cel mai populat topic de pe forum ? :))
Din pacate da.
:drool: nu mai trec zilele astea odata :x
Sad...L2 e cutitul si R2 e furculita ?
No offense, dar asta este CEL MAI STUPID lucru pe care l-am vazut pe vreun forum. Cica "pentru mine damage-ul conteaza mai mult decat story si gameplay". Imi pare rau, dar cred ca nu s-a facut un joc ca acesta. Dar totusi incearca pe google "Vehicle Damage Simulator", poate gasesti ceva.
Sau mai bine, cumpara-ti o masina (real life) si te bagi in toate zidurile, toti copacii pana iti sar creierii prin parbriz, ca Niko.
In caz ca vrea cineva sa vada toate clipurile fara intreruperi: Instagram
P.S. Chill fanboy, eram sigur ca o sa sari ca un parinte care isi apara copilul (GTA V) :))
P.P.S. Daca ce am spus eu e stupid atunci de ce sunt numai thread-uri cu car damage pe GTAF? :)) Uita-te ca ultimele 3 pagini sunt pline de thread-uri cu complaint-uri despre car damage/mechanics/etc.
Aaah cmon...mai mult ca sigur vor fi update-uri....nu inteleg de ce va suparati atat pentru un detaliu minor dupa parerea mea.Si oricum, tot trebuia sa gasim noi ceva defecte la joc, ca de.... asa e la noi.
P.S:Ganditi-va ca jocul asta este pe generatia actuala de console, cat credeti ca poate sa duca 512MB de ram?Avem atatea lucruri pe care nici nu le-am experimentat inca.Avem o gramada de optiuni de personalizari, boost-uri, skill-uri, weed, caini, gang wars, avioane, off road races, avem lume sub apa de explorat...si voi va plangeti ca masina nu se turteste cand intra in zid?
BTW:Stim noi sigur ca ala e gta 5?vorba unuia:"You can't belive everything that you see on the internet"
Nu-i vorba de asta, dar sincer, n-am mai vazut pe nimeni sa spuna asa ceva. Si nu-s fanboy GTA, n-am jucat niciun GTA.
Oricum tre' sa vina si piratii cu varianta lor si atunci vom vedea gameplay mai bun, sper ca vor avea un record device.
Processing nu înseamnă că a fost trimis. Si eu am la fel pe ShopTo.
Cred ca pt cei din afara UK ar trebui sa înceapă mâine livrările, nu cred ca o sa lase pe luni. Dacă e asa, atunci luni seara game on! :D
Crezi tu? Mie mi-au zis ca trimit toate coletele deodata cu cele din UK. Ai mai comandat de la ei asa si au trimis mai repede?
Plus asta:
Also: "ShopTo boss Igor Cipolletta said that the inability to ship titles more than a day before launch means that many deliveries won't arrive until the day after release."Quote:
Hi Alexandru,
As you are living outside the UK the likely delivery date will be slightly after the official UK release. This is due to shipping time from UK to Romania.
Regards,
Andy
Daca aveti cont pe social club-ul la rockstargames puteti sa luati diferite discount-uri la diferite chestii in-game daca le dati "stalk".
Lifeinvader
Oameni diferiti, nevoi diferite, nu-i de condamnat daca pentru el grafica si detaliile la masina sunt mai importante decat gameplay-ul. Pe mine mai mult m-a deranjat fizica personajului cand interactiona cu altii, mergea ca intr-un perete iar animatia la pasi continuand sa ruleze, sa speram ca a fost un caz izolat.
PS: la masini se poate observa si in trailer-ul oficial ca in loc de acea tabla supra-indoita incep sa cada bucati din invelis, lucru care se intampla si in realitate. Nici eu nu sunt multumit de damage si din pacate nu cred ca se va putea rezolva printr-un update, mi se pare un lucru destul de greu de modificat.
PS2: dar totusi daca s-ar face destul tam-tam din cauza damageului cred ca se poate schimba, mi-am amintit acum de Gears of War 2, dupa updateuri parca e alt joc, n-am mai intalnit un joc care sa fie atat de schimbat, se misca mai rapid decat la inceput plus multe fixuri.
PS3: ati observat animatia la negrotei cand merge? este facuta incredibil de bine, cand calca cu slapii, talpa ramane pe asfalt pana ridica piciorul.
Asta a spus cineva pe GTAF si ii dau dreptate.Quote:
Damage has really been downgraded, it's just blind fanboys that can't admit it. I find it very impressing that for any criticism made at R*, fanboys find 100 different excuses.