Ce sa joc dimineata asta (am numai 2 ore disponibile)
GTA IV, Red Dead, Bad Company 2?
Ce sa joc dimineata asta (am numai 2 ore disponibile)
Bad Company zic eu ca iti asigura niste saptamani bune de adrenalina. Recomandat neaparat cu headset!
Battlefield - Bad Company 2, are un multiplayer excelent, dar nici sp nu se lasă mai prejos
vai d capu meu. Nimeni nu citeste despre ce-i threadul asta lol monky, mo, careva va rog sa inchideti acest thread ca vad ca nimeni nu realizeaza despre ce-i vorba...
ce sa ma joc in dimineata ASTA! Nu ce sa-mi cumpar, Jesus!Ce sa joc dimineata asta (am numai 2 ore disponibile)
Se pare ca multi nu au prins ideea threadului sau il confunda cu acesta: http://www.consolegames.ro/forum/f60.../4822-decizii/
Omul a intrebat la 10.45 si a precizat ca are doar 2 ore la dispozitie, asa ca raspunzand la ora 14 nu cred ca-l mai ajutati , sigur a descoperit singur ce are de jucat ( de altfel nu vad rostul topicului asta : de ce sa intrebi pe cineva ce sa joci , cand poti baga discul in consola si sa vezi ce ai chef sa joci ,asta fara sa mai luam in discutie gusturile si dispozitia fiecaruia de a juca ceva intr-un anumit moment?)
Bine, poate pentru ca eu imi iau singur toate deciziile , tocmai de aia sa nu inteleg rolul unui asemenea topic.
Raspunsul l-am primit la 10:46. Eu sunt genul de om care daca baga un disc in consola nu-l mai scoate o vreme. Daca sunt indecis ce sa ma joc, ceea ce mi se intampla din cand in cand, am speranta ca adresandu-ma celor de aici pot primi un argument suficient de bun ca sa ma convinga sa ma joc ceva anume, de exemplu daca cineva spune hai joaca cu noi bad company 2 ca suntem mai multi pe cale sa facem un squad/hai la un co-op la little big planet/tocmai am jucat dante's inferno si sentimentul gore ce mi l-a oferit un boss e unic, trebuie sa-l incerci si tu. Asadar deciziile sunt capabil sa le iau singur doar ca in final cand ajung sa hotarasc ce sa ma joc am in plus siguranta ca am cu cine sa ma joc online sau in cazul in care e vorba de single, un mic comentariu ma poate directiona spre ceea ce cautam initial.
@ffocus, ia-ti blur![]()
Poi unii sunt in cautare de posturi si profita de fiecare ocazie![]()
Spamm-ul dauneaza grav vederii/sanatatii![]()
Ce fps imi recomandati? sa fie pt xbox 360, m-ar interesa mai mult pt singleplayer si m-am gandit la Far Cry 2, Metro 2033, Operation Flashpoint...
Bioshock 2 e frumos dar m-ar interesa ceva cu arme moderne, tocmai am aflat ca grafica din far cry 2 pe console cam lasa de dorit, m-am gandit la Wolfenstein si Cal of Juarez 2
Bookmarks